Aşı Yaptırmayanlar Var mı ?
176 görüntüleme
H
Hatice K.
25 Kasım 2025 04:43
2 ay aşımız yaklaşıyor çok araştırdım yaptır diyen uzmanlarda var yaptırma diyenler de var kafam karışıyor çocuğum için yanlış bir şey de yapmak istemiyorum iki arada bir derede kaldım benimle aynı olan var mı ?
T
Tuğba B. ..
25 Kasım 2025 04:48
3 çocuğumun 3nünde devlet ve özel aşıları tam .Yaptırmayıp riske atamam Allah'a emanetler
H
Hatice K.
25 Kasım 2025 04:50
Hastanede mi s.ocagında mı yaptırdınız
T
Tuğba B. ..
25 Kasım 2025 04:58
Sağlık ocağında yaptırdım hepsini
G
Gökçin N.
25 Kasım 2025 06:11
Tabi ki de aşı yaptırmalıyız. Çocukluk dönemi hastalıklarında aşı ile korunabilecekken,neden kalıcı sonuçları olmasını göze alalım ki? Benim bebeğim 5 aylık,şuana kadar tüm aşıları yaptırdım,yaptırmaya da devam edeceğim.
H
Hazel A. ..
25 Kasım 2025 08:49
Risk alamayıp yaptırıyoruz ama gerçekten 2. Aydan mi başlamak zorunda aşılar çok erken geliyor bana.6li karma en azındandaha gec başlanamaz mi sürekli bunu sorguluyorum ama cevap alamıyorum
H
Hatice K.
25 Kasım 2025 08:51
Alişan yıldıranın aşı gerçekleri adlı videosunu izleyin hazel hanım @hazel arslan
H
Hazel A. ..
25 Kasım 2025 10:04
Amerikadaki raporu okudum 1980lerden bu yana otizm sürekli artmiş bunun sebeplerinden biri ilk 6 ay yapılan aşılar olarak gösterilmiş özellikle hep-b ve karma aşılar..Bu araştırma da aşı olan ve olmayan çocuklar üzerinde yapılmış.Bu araştırma hem çok çarpıcı hem de tamamen olasılığı dışlamiyor asla olmaz denmiyor artık.Bu yüzden bu aşılar geleceğimiz olan çocuklarımiz için yeniden düzenlenmeli