Asi Yaptirmakdan Korkuyorum

171 görüntüleme
C

Canan Y.

3 Ekim 2025 12:05
2 aylik bebegim var ve önüme bir sürü şey çıkıyor aşıdan sonra soyle oldu böyle oldu otizm oldu bilmem ne asi karşıtı değilim ama korkuyorum
E

Emine G. ..

3 Ekim 2025 12:39
Bende sizin gibi korkuyordum ama bugün yaptırdık asimizi çok şükür şimdilik iyi
B

Büşra T.

3 Ekim 2025 12:51
4 aya kadar, yaptırdım artık düşünmuyorum korkuyorum
G

Gökçin N.

3 Ekim 2025 13:46
Son yapılan araştırmalar otizm ile aşıların bir ilgisi olmadığını gösterdi. Çocukluk çağı hastalıkları çok kötü sonuçlar doğurabilir,kalıcı hasarlar bırakabilir. Aşı çocuğunuzun geleceğine yatırımdır. Ben doğumdan beri tüm aşılarını yaptırdım,kendim de olmam gereken tüm aşıları oldum,olacağım da.
S

Sinem K.

8 Ekim 2025 12:45
Bu tarz içerikler tamamen korku verme amacı güdüyor maalesef. Lütfen itibar etmeyin. Aşılar çocuklarınızı, sizi ve tüm toplum sağlığını korur. Sosyal medya çoğu zaman yanlış bilgi yaymaya daha eğilimli algoritmalar sayesinde bu tarz panik ve korku içerikleri daha çok reaksiyon alıyor çünkü. Aşıdan değil bu aşısı bulunmuş ağır sonuçlar doğurabilecek hastalıklardan çekinin. Çocuğuma da kendime de tüm aşıları yaptırdım yakın zamanda da grip aşısı planlaması da yapıyorum.
İ

İrem K. ..

10 Ekim 2025 13:40
Bende korkuyorum ve araştırdıkça daha da korkmaya başladım. Merih kafası isimli sosyal medya kullanıcısı ve de Cüneyt Konuralp isimli hocanın videolarını izleyince kafam karman çorman oldu öyle araştırmalar yapmışlar ki
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ekim 2025 13:57
Aşı ve otizm arasında doğrudan ya da dolaylı yoldan bir ilişki yok :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir