Aşı Sonrası Ateş
101 görüntüleme
M
Mer g.
7 Kasım 2025 18:17
Kızım5.ayında bugün rota ve menenjitin 2. Dozlarını olduk baya bi ateşi yükseldi bu normal mi. Ateş düşürücü verdim çok etki etmedi başka ne yapabilirim gece için endişeliyim
A
Asude
7 Kasım 2025 18:23
Menenjit b tipi yüksek ateş yapıyor. Bizim de oldu. 4 saatte 1 calpol vermiştim. Yüzünü, ellerini yıkıyordum, kaynatıp soğutulmuş su içirdim çay kaşığı ile, çok kalın giydirmeyin üzerini de örtmeyin. Bu geceyi atlatırsanız geçecektir. Endişelenmeyin, Allah yardımcınız olsun.
M
Mer g.
7 Kasım 2025 18:23
Çok teşekkür ederim🙏🏻
E
Esma T.
7 Kasım 2025 18:35
Bizde ilk dozumuzu olduk iki gün önce 38 ateşi gördük calpol verdim bende ılık suyla sildim hep sadece zıbınla yatırdım 23 24 dereceydi içerisi şükür atlattık sizede geçmiş olsun
M
Mer g.
7 Kasım 2025 18:36
Çok sağolun
G
Gökçin N.
7 Kasım 2025 19:15
Bizim de çıktı. Ben önce Calpol verdim,üstünü sadece zıbınla bıraktım.1 saat içinde düşmeyince sadece bezle bıraktım ve temiz bir bezle soğuk uygulama yaptım. Zor bir geceydi ama düştü sonunda. İnce bir atlet ile yatırdım. Bol bol emzirdim,sürekli meme teklif ettim bu arada. Düşmeseydi duşa sokacaktım. Keyfi yerindeyse, ağllamıyorsa, beslenmesi yerindeyse çok sorun etmeyin. Uykusuz kalacaksınız ama geçecek.
S
Songül S.
7 Kasım 2025 19:23
Merhaba
Aşılardan önce ben banyosunu yaptırıp sonrada calpol veriyorum sonra rahat ediyor. Ayakların ve el bileklerine ılık su ile pamuk ıslatıp koyunca ateşi düşüyor
Aşılardan önce ben banyosunu yaptırıp sonrada calpol veriyorum sonra rahat ediyor. Ayakların ve el bileklerine ılık su ile pamuk ıslatıp koyunca ateşi düşüyor
E
Elif Ü. ..
7 Kasım 2025 19:35
Bizim doktorumuz aşıdan hemen sonra fitil kullandı menenjit çok ağır bizde 6 saat arayla yarım fitil kullandık şurup çok çabuk etkisi geçiyor