Aşı Ateş ve Ateşölçer

104 görüntüleme
E

Elif A.

30 Ağustos 2025 05:03
Kızlar biraz uzun olacak ama lütfen bilgi verir misiniz
Dün 4. Ay aşıları yapıldı akşam ateşi başladı 38.5 oldu en fazla bi düştü bi yükseldi böyle bir döngü oldu sabaha kadar
Asıl sorum aslında braun kulaktan ateşölçer kullanıyorum ama nasıl kullanmam gerektiğini tam bilmiyorum sanırım üzerine yattığı kulaktan ölçüm yapınca yüksek ateş çıkıyor diğer kulaktan yapınca hafif ateş çıkıyor bastırmadan yapınca normal çıkıyor hafif kulağı çekiştirip bastırınca hafif ateşi çıkıyor kendimde denedim bende de 37.4 civarı ölçüyor ateşölçerim mi bozuk acaba
A

Ayşegül Ü.

30 Ağustos 2025 05:54
Biz de bunu kullanıyoruz, evet üzerine yattığı kulağın ateşi daha yüksek çıkıyor, iki kulaktan da ölçüp biraz bekliyorum. Kulağının kızarıklığı geçince yani üzerine yattığı kulağı biraz serinleyince tekrar ölçüyorum. Bastırmana gerek yok. Braun da doğru yaş aralığını seçtikten sonra kulağının içine götürüp derece işaretine basman yeterli güzel anne 🙏🏻
E

Emine T. ..

30 Ağustos 2025 06:21
Kulaktan ölçümde bebeğin orta kulak kısmının ateşini ölçeriz dolayısıyla ateşölçerin içeriyi görmesi gerekir bebek kulak yolunun fizyolojik yapısı nedeniyle kulak kepçesi hafifçe geriye çekilerek ölçüm yapılması doğru sonucu gösterir.
E

Elif A.

30 Ağustos 2025 06:39
Teşekkür ederim 🩷

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir