Artık Gece Beslenmesi Gerekli mi

179 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

16 Ekim 2025 11:14
Kızım 4 ay 5 günlük artık gece beslenmesi gerekli mi kendisi gece kalkıyor saat 3gibi 1 defa besliyorum gereklimi sizce
İ

İrem

16 Ekim 2025 11:29
Benim oğlum da 4 ay 5 günlük neredeyse 1 aydır geceleri kendisi uyandıkça besliyorum.1 veya 2 kere uyanıyor. Şimdilik kilo alımında problem yok Yeter Hanımcığım
Yeter O. .

Yeter O. ..

16 Ekim 2025 11:31
İrem hanım kızımın kilosu baya iyi olduğu için gece beslenmeyi keseyim dedim ama gece 1 defa mutlaka kalkar beslenmek için İrem hanımcım
N

Naz E.

16 Ekim 2025 11:37
Gece beslenmesini kesmek için daha çok erken gibi geldi bana çoçuk istiyorsa besleyin bence
Yeter O. .

Yeter O. ..

16 Ekim 2025 11:38
4 saatte bir gündüz besliyorumda Osman hocanın videosunu izledim şimdi 5. Aydan sonra beslemeyi kesin diyor
Ş

Şeyma Ü.

16 Ekim 2025 11:57
Benim başka bir sorum olacaktı size benim oğlum da 4 ay 12 günlük ama gece nerdeyde saat başı emmek istiyor. Bazen iki üç saat uyuyor ama ben daha kesintisiz uyuduğunu görmedim rutinlere de dikkat ediyorum doğduğundan beri ama olmuyo. Tabii dördüncü ay başlar başlamaz uyku düzeni çok beter bi hâl oldu orası ayrı. Siz bir şey yapıyor musunuz kesintisiz uykusu ve 1 kez beslenmesi için acaba benim eksik yaptığım bir yer mi var merak ediyorum
Azer .

Azer ..

16 Ekim 2025 12:42
Merhaba,biz de 4 ay üç günlüğüz kilomuz iyi.Gece ıkı kere uyanıyor beslenmek için.Şuan için kesmeyi düşünmüyorum çünkü kendisi ihtiyaç duyup uyanıyor.
Yeter O. .

Yeter O. ..

16 Ekim 2025 13:22
Şeyma hanım Osman hocanın dediğine göre gece saat başı uyanıyorsa ya diş sancısı vardır rahatlamak için emiyordur yada başka bişey bi gözden geçirin derim kızım gündüz bir saat yada iki saat uyur akşam saat 8 buçuk gibi uykuya geçer hiç uyanmaz bazen yatağına bırakıyorum kendisi yatıyor sizde deneyin
Yeter O. .

Yeter O. ..

16 Ekim 2025 13:23
Haklısınız azer hanım
Ş

Şeyma Ü.

16 Ekim 2025 22:14
Diş sancısı var sanırım ama gündüz ve gece uykuları tamamane kaymış durumda uyku gerilemesi mi yoksa diş mi yoksa başka bir şey mi var bilemiyorum biraz daha dikkatli tekrar gözden geçireceğim teşekkür ederim yanıtınız için 🍀
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

16 Ekim 2025 22:18
Kendisi uyanıp beslenmek istiyorsa besleyebilirsiniz fakat bu ayda bebek kendi istemiyorsa uyandırarak ya da uyurken beslenmesini artık önermiyoruz. Yani kendi uyanmadığı sürece beslemeyin
Yeter O. .

Yeter O. ..

17 Ekim 2025 00:00
Çok teşekkür ederim Ayça hanım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir