Arabada Olmayı Sevmiyor!

237 görüntüleme
D

Dilara O.

29 Temmuz 2025 11:49
Merhaba hocam, oğlum 4 aylık. Bu zamana kadar arabada genellikle rahat bir şekilde 15-20 dakikaları gidiyorduk fakat 2 haftadır arabada acayip derecede ağlıyor, durup sakinleştiriyorum ama daha yola geri çıkar çıkmaz yine aşırı derecede ağlıyor. Hatta ağlamaktan öksürük tıkanacak gibi yapıyor dursam bi dert (gidemiyoruz) eve ağlatıp gelsem içim parçalanıyor. Neden olabilir? Oyuncak, müzik, ayna her şeyi denedik.
Ö

Özay A.

29 Temmuz 2025 19:07
Benim kızımda dört buçuk aylık, akşamları bir yere gitmeye korkar olduk, inene kadar ağlıyor,cevap verilirse bende öğrenmek isterim.
S

Sahra Y.

14 Eylül 2025 17:01
Biz de bir defa ayni sorunu yasadik. Meger oto koltugu yatar pozisyonda kalmis, o da yatmak istemedigi icin aglamis. Cok zor bir yolculuktu. Fark edip duzelttigimde sakinlesti. Bir diger olasilik da maalesef havalarin asiri sicak olmasi. Arabada klima acmiyorsaniz eger o koltuklarin ya da pusetlerin icinde bebeklerin sicaktan perisan olmamasina imkan yok. Biz klima acmamiza ragmen terliyor mesela Mersin'de
B

Buse Ş.

14 Eylül 2025 17:25
Benim kızımın 20ayı bitti. Doğduğundan beri arabadan nefret etti hep ağladı bağırdı. Ne telefona baktı ne de başka bişey. Bizde çok endişeleniyorduk ailelerimizde uzakta diye yani yola çıkmamamız imkansızdı. Tatil olsun vs. Bir iki aydır düzeldiğini hissediyorum. Çocuk sağa sola bakmaya başladıkça anlamaya başladıkca duruyor. Valla ben hiç çözüm bulamamıştım ama zaman geçtikte düzeliyor. Hafifliyor. Allah kolaylık versin 🙊
B

Betül D. G.

27 Eylül 2025 13:28
Benim oğlum da 18 aylık şimdiye kadar hiç Arabada problem çıkartmıyordu ama son bir aydır Araba tutuyor kusuyor ve inmek istiyor çığlık çığlığa hiçbir yere gidemiyoruz Ve korkudan bir yere gitmek istemiyorum Çünkü çok kötüleşiyor Bunun sebebi ne olabilir geçici bir durum mu acaba?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir