Arabada Kriz

99 görüntüleme
Ş

Şüheda K. A.

25 Eylül 2025 05:02
Bebeğim 3 aylık arabaya bindiğimizde ağlamaya başlıyor kriz geçirir gibi katılıyor emzik mama süt şıngırak sallanma hiçbirisi ile susmuyor arabadan indiğimizde susuyor başına gelen var mı neden olabilir acaba
Ş

Şule ..

25 Eylül 2025 06:37
Benim bebeğim 8 aya yaklaştı. İlk doğduğu bir ay dışında arabada durmayı hiç sevmedi. Dediğiniz gibi o aylarda katılarak ağladığı olurdu. Hala arabada hiç sessiz 5 dk bile zor gideriz. Her türlü oyuncak şarkı vs denedim. Ne bebek arabasında ne oto koltuğunda durmuyor. Ama denemeye devam edin büyüdükçe en azından o kadar şiddetli ağlamaları olmuyor cama asılan oyuncaklar var onlardan alabilirsiniz , göreceği bir yere karşısına ayna koyabilirsiniz. Arabanın yukardaki el tutma yerine oyuncaklar asabilirsiniz. Sevdirmeye çalışmaktan başka bir çözümü yok bazı bebekler araba sevmiyor sanırım ben artık kabullendim.
Ş

Şüheda K. A.

25 Eylül 2025 07:22
Bu zamana kadar hiç öyle bir şeyi yoktu aksine çok seviyordu bi anda böyle olunca şaşırdım ve korktum açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum
E

Ezgi Ç.

25 Eylül 2025 09:55
Benimki de 4,5 aylık. Puset, bebek arabası, araba hiç sevmiyor. Millet gecenin bi yarısı arabayla geziyormuş uyusun bebesi diye bizimki yırttıra yırttıra ağlıyo. Ben de çaresizim bu konuda oyuncak falan idare etmeye çalışıyoruz. Ama 2-3 dk oyalıyo. Bebemle baş başa yolculuk yapmak zorunda olduğumda kahroluyorum. Normal şartlarda Arkada yanında oluyorum her zaman, arabayı sürmüyorsam, kucak istiyor. Kucağa gelince susuyor. Ama tehlikeli alamam almamalıyım. 10 kerede 2 sefer alıyorum kucağıma ama sonu yok ağlaya ağlaya öğrenecek sanırım.
Ş

Şüheda K. A.

25 Eylül 2025 09:56
Keşke bir çözümü olsa

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir