Arabada Huzursuzlanma
106 görüntüleme
A
Asude
3 Aralık 2025 17:23
Bebeğim 9 aylık oldu, neredeyse doğduğundan beri hem bebek arabasında hem de araba koltuğunda bir süre sonra huzursuzlanıyor. Yaz tatiline giderken ağlamasından yarı yoldan döndük. Bir yere gidemez oldum. Yaşayan ve çözüm bulan birileri var mı?
B
Begüm N.
3 Aralık 2025 17:34
Bizimkide ilk aylar pusetini hiç sevmezdi ful kucakta gitmek isterdi arabada otomoltugu aldık ve ağlamaz oldu
A
Asude
3 Aralık 2025 18:11
Bizim araba koltuğumuz da var ama yok yine olmuyor.10-15 dk duruyorsa şanslıyız, sonra başlıyor kendisin kaldırmaya çalışmaya ve ağlamaya..
S
Satı N. N.
4 Aralık 2025 00:46
Asude hanım merhaba ,
Bizde 9 aylik olduk. Dogdugu gunden beri.ne pusete oturdu ne bevek aarabasina ne de arabaya binince duruyor. Araba koltuğu aldık amaondada durmuyor. Arabayabinince kucakta bile durmuyoe. Malesef bende bi çozum bulamadim. Bende bir yere gidemiyorum. İnsallah zamanla gecer duzelir 😑
Bizde 9 aylik olduk. Dogdugu gunden beri.ne pusete oturdu ne bevek aarabasina ne de arabaya binince duruyor. Araba koltuğu aldık amaondada durmuyor. Arabayabinince kucakta bile durmuyoe. Malesef bende bi çozum bulamadim. Bende bir yere gidemiyorum. İnsallah zamanla gecer duzelir 😑
A
Asude
4 Aralık 2025 02:49
Nur hanım ben de inanın aynı şekildeyim. Ailem 2 saat mesafede oturuyorum, değil 2 saat 10 dakika tutamıyoruz :(
M
Meltem G.
4 Aralık 2025 04:27
Bizim de öyleydi hala çok sevmez oto koltuğunu ama artık alıştı gibi biz 5 dakika gidemiyorduk kendini cikartiyordu koltuktan 15 aydan sonra yavaş yavaş anlamaya başlayınca alıştı şimdi sorunsuz oturuyor her yere rahat gidiyoruz yol uzun da olsa az daha sabredin alışacak ama ağlıyor istemiyor diye koltuktan çıkartıp kucakta yolculuk yapmayın
A
Asude
4 Aralık 2025 09:05
Meltem hanım içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur.

Yaren İ. K.
Uzman Klinik Psikolog
4 Aralık 2025 11:24
Ben genelde eline sağlıklı Atıştırmalıklar veriyorum,çocuk şarkıları açıyorum, uyku saatine denk getirmeye çalışıyorum. Bir de kavanoz gibi kapağını açıp kapatacağı oyuncaklar yanımda bulunduruyorum.