Aptamil Prosyneo

176 görüntüleme
T

Tuğba G. ..

9 Eylül 2025 13:38
Aptamil prosyneo hangi bebekler kullanılıyor acaba bilen var mı ?
N

Nevres Ç. ..

9 Eylül 2025 22:16
Süt alerjisi olan bebekler kullanıyor ben kızıma 2 yaşına kadar kullandım
T

TAtitatilde

10 Eylül 2025 08:22
İlla alerjisi olan bebekler değil, her bebek kullanıyor içeriği daha sağlam bize doktorumuz tavsite etmişti gayet de seviyor bebeğim
E

Elif T. A.

16 Eylül 2025 20:53
Bebeğimin alerji riski kolik durumu ve hassas sindirimi vardi anne sütü ile beslenmede kilo kaybı ve ishal sorunu yaşadık tamamen bu mama ile beslenmeye geçince kilo alımı düzeldi kaka sayımız normale döndü kolik belirgin şekilde azaldı(tamamen bitmedi) bizim için harika bir seçenek oldu artik bu mama ile besleniyor 2 ay 5 günlüğüz
E

Esra K.

20 Eylül 2025 21:53
Kolik bebegime vermisti dr gercekten ise yaradi
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

21 Eylül 2025 08:54
Aptamil Prosyneo daha çok alerji riski taşıyan veya ailede öyküsü olan çocuklarda kullanılır. Süt alerjisi tanılı çocuklar için uygun değildir. 💐 süt proteini daha küçük parçalara ayrılmış bir mama çeşididir
A

Aleyna O.

21 Eylül 2025 09:09
Bizimde süt alerjimiz ve yumurta alerjimiz var doktorumuz Aptamil pregomin syneo bu mamayı bize raporladı devlet karşılıyor
Oglum 3 haftalıkken bu teşhişler kondu ve o 3 hafta azap gibiydi sürekli kanlı mukuslu yeşil gürültülü kaka kusmalar,kolik,Laktoz introlaransı çok çektik bu mama sayesinde bayağı iyi durumdayız 6ay 15 günlük kolik zaten kalmadı arada bir yeşil kaka devam ediyor
Ek gıdada cok sorun yaşıyoruz 5.5 aylıkken tadımlara basladık
Anne sütüyle 3 ay beslenebildik
Suanda kahvaltıda vs ne yapabilirim diye herkese sormaktan helak oldum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir