Apse
62 görüntüleme
A
Aytül B.
5 Eylül 2025 19:46
Merhaba Hocam,
Mememde büyük apse oluşunca doktor cerrahi olarak müdahale ederek içini boşalttı, sağım yapmam gerektiğini söyledi çok az ön sütten başka birşey gelmiyor hatta biraz zorlayınca kanama bile yaptı. Benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Oğlum 43 günlük doktor o mememle 3 gün emzirmemi sadece sağım yapmam gerektiğini söyledi
Mememde büyük apse oluşunca doktor cerrahi olarak müdahale ederek içini boşalttı, sağım yapmam gerektiğini söyledi çok az ön sütten başka birşey gelmiyor hatta biraz zorlayınca kanama bile yaptı. Benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Oğlum 43 günlük doktor o mememle 3 gün emzirmemi sadece sağım yapmam gerektiğini söyledi
H
Hilal H. ..
5 Eylül 2025 20:12
Sağım yaparken en az 10 dk en fazla 25 dk olmasına dikkat edin ben de sağım yaparken süt çıksın diye 40 dk bile sagiyordum bu hatayı siz yapmayın, bir de günde kaç kez sagiyorsunuz aralıklar 4 saati geçmesin yoksa birikip şişiyor tıkanıyor hiç süt çıkmıyor yani ben bunları yaşadım cerrahi müdahale kısmını bilemem tabi
A
Aytül B.
5 Eylül 2025 21:17
Geliyor muydu sütünüz benim gögsüm şiş eser miktarda ön süt geliyor sadece sağacağım diye de kanattım.