Antibiyotik Kullanmalı Mıyım ??

108 görüntüleme
A

Ayşenur K.

5 Ocak 2026 19:34
Kızım 17 aylık cuma gününden beri dirençli ateşi var. Pazar günü doktora götürdüm. Kan idrar alınmadı sürüntü testi yapıldı, negatif çıktı. Dr ateş düşürücü ve antibiyotik verdi. Antibiyotik kullanmak istemiyorum ama hala ateşi çıkıyor. Burun akıntısı ve kakası da yeşile döndü sizce ne yapmayalım ? Görüp cevap verirseniz çok sevinirim
M

Melike M.

5 Ocak 2026 19:59
Ben 3 günden uzun süren ateş durumlarında kullanıyorum antibiyotik.Kimse evladının fazla ilaca maruz kalmasını istemez ama tekrarlayan ateşi varsa boş yere çocuğu süründürmenin bi anlamı yok bence.Geçmiyorsa mecbur ilaç içmeli.Allah göstermesin ateşin ihmali kötü şeylere sebebiyet verebilir çünkü.Tabiki kendi fikrim bu benim
A

Ayşenur K.

5 Ocak 2026 20:40
Yayında Osman hocaya sordum virüs yoksa neden antibiyotik yazdı dedi. Farklı uzmandan tekrar görüş al dedi
M

Melike M.

5 Ocak 2026 20:48
Ateşi sürekli yüksekse kanda enfeksiyon olabilir belki.Bizim başımıza gelmişti bi ara kan tahlilinde çıktı enfeksiyon.Siz içiniz rahat etsin istiyorsanız bi kan tahlili yaptırın başka bir doktorda. @Ayşenur Kocatepe
A

Ayşenur K.

5 Ocak 2026 21:04
Yarın öyle yapacağım, teşekkür ediyorum yanıtlarınız için ❤️
M

Melike M.

6 Ocak 2026 00:17
Rica ederim 💕

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir