Antibiyotik
63 görüntüleme
D
Dilara
4 Ekim 2025 05:55
Bebeğimin beş gündür şiddetli öksürük burun akıntısıvar balgam geliyor kusacak gibi oluyor atamıyor haliyle 4.5 aylık serum fizyolojik ile burnunu temizliyorum serumla buhar veriyorum infulacort koyup buhar veriyorum bunlara rağmen geçmedi doktor ciğerlerine inmesin diye aqumentün yazdı fikirlerinizi merak ediyorum
Y
Yasemin B.
4 Ekim 2025 06:09
Merhaba benim bebegimde 9 aylık 10 gündür gelmeyenöksürük balgamlı inip cıkan ateş gece uykularında inlemelivardı ilk götürdük ciğerlerinde birsey yoktu 1 hafta sonra çiğerlerine iblis hava buhar verip burnunu açmamıza rağmen iki gün önce götürdük zatürre başlangıcına cevirmis hastanede yatırcaklardı önceantibotik ile tedavi edicez cevap alamazsak yatıs olacak ihmal etmeyin klamer antibiyotik verdi doktor kullanıyoruz düzelmeye başladı
Y
Yağmur Ö.
4 Ekim 2025 08:28
Yapar mısınız bilmem ama ben bu sayede hiç antibiyotik kullanmıyorum. Hakiki taşköprü sarımsağından 3 diş rendeleyip üzerini az geçecek kadar hakiki zeytinyağı koyun. Gece bebeğinizin ayak altına zeytinyağı kısmından alıp sürün pamuklu bir çorap giydirin. Ve mümkğnse uyumayıp saat başı yenileyin tekrar sürün. İnanın çok etkili sarımsak doğal antibiyotik