Anneye Karşı İlgisiz Bir Bebek
186 görüntüleme
N
Naile B. P.
7 Ekim 2025 20:47
Bebeğim 9 aylık fakat ne bir ayrılık kaygısı yaşıyor ne de insanlara çok aşırı tepki veriyor. Yani herkesin kucağına gidiyor ve beni görmüyor bile. Hatta ona güle güle, çak, bak topu attım gibi bir şeyler öğrettiğimde yapmıyor ama nene dedesi söyleyince yapıyor. Bu normal bir gelişim mi bilmiyorum. Güvenli bağlanmada bir sorun mu yaşadık yoksa bu bebeğimin fıtratı olabilir mi? Bu durum beni üzüyor.
M
Melike g.
7 Ekim 2025 21:03
Benim bebeğim de 9 aylık hiç yadırgamaz ilk bi kaşını çatar sonra güler onlara ben bir şey öğretince öğrenmez teyzesi öğretince yapar ben de endişeliyim
S
Saziye G.
7 Ekim 2025 21:14
Benim bebeğimde öyleydi herkese güler giderdi şuan 10 aylık değişmeye başladı yabancılamaya başladı. Babaya benden çok düşkündü ama yavaş yavaş değişiyor. Düzelir belki szinde
S
Sevgiii
7 Ekim 2025 21:58
Benim kızımda öyleydi . 13 14 aylık olduktan sonra tam tersi oldu
Y
Yasemin K.
7 Ekim 2025 22:00
Benim oğlum kendi ihtiyacını kim karşılar ise hiç çekinmeden beni bırakır giderdi. Hiç ayrılık kaygısı da yaşamadı, başkaları varken bana gelmezdi bile.şimdi 22 aylık ve yakamdan düşmüyor, yapışık yaşıyoruz. Tabi yine başkası gezmeye vs götürecekse hemen bana by by yapar gider😂 her çocuk farklıdır. Özgürlüğüne düşkün olacaklar demek ki
N
Naile B. P.
8 Ekim 2025 09:15
Kova burcu olmasının etkisi var mıdır acaba?🥹
Y
Yasemin K.
8 Ekim 2025 09:30
Burçlara çok hakim değilim ama benimki de yay 🤣
N
Naile B. P.
9 Ekim 2025 19:23
İki burç da özgürlüğüne düşkünmüş🥹