Annenin Yanında Uyumak

121 görüntüleme
Z

Zeynep K. ..

12 Ekim 2025 05:09
Merhaba, kızım Melis 7,5 aylık ve emziriyorum. Geceleri benimle, benim yatağımda uyuyor. Çoğu zaman memede uyuyakalıyor. Yan beşiğine koyar koymaz hemen ağlıyor. Bu durumda olan var mı aranızda? Ya da bu şekildeyken bebeğini yanına alıştırabilen oldu mu? Kademeli şekilde denedim ama olmuyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
E

Esra P.

12 Ekim 2025 06:08
bebeğim 10 buçuk aylık bizde de aynı ama ben şöyle düşünüyorum. Hepsi bi süreç doya doya koklayayım bir süre sonra istemeyecekler zaten. Daha çok küçükten kucağımda emerek uyumak istediyse uyuttum. sarılarak uyumak istediyse sarılarak uyuduk. Her anını alışacak mı diye düşünmedim. Çok hızlı geçiyor zaman bir daha bu zamanlara gelmeyecek diye o nasıl istiyorsa öyle yapalım doyalım birbirimize diye düşünüyorum.
Z

Zeynep K. ..

12 Ekim 2025 09:32
Ben de o düşünce ile yaptım ama kizim çok hassas en ufak hareketimde uyanıyor.Benim de onun da uykusu sürekli bölünüyor.
G

Gül

12 Ekim 2025 17:24
4,5 aylığız bir gece çok huzursuzlandı bir türlü uykuya dalamadı son çare yanımda yatırdım yaklaşık 3 haftadır benim yatağımda uyuyor. Bunda bir sıkıntı yok benimde sarılarak uyuması hoşuma gidiyor fakat son zamanlarda en ufak kıpırdanmamda uyanıyor .Gece uykusuda az uyanırken şimdi çok sık uyanıyor. Yanından kalktığımda hemen farkediyor ve çok ağlıyoruykusunda bile elimi tutmaya çalışıyor. Artık bebeğimle yatıp uyandığında kalkar oldum bir şey yapamaz oldum. Benzer deneyimi olanlar varsa nasıl geçirdi bu süreci ben de merak ediyorum. Bu süreç de değişir mi acaba?
Z

Zeynep K. ..

13 Ekim 2025 04:51
Maalesef aynı süreci yaşıyoruz.Erken yatiyor.Bende erkenden yatağa girmek zorunda kalıyorum.Calisan bir anneyim.Butun işler kalıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir