Annelerin Sorunu

123 görüntüleme
S

Seda ..

6 Kasım 2025 01:38
Hepimizin küçük bebeği var ve annelik içgüdüsüyle korumak istiyoruz hasta olmalarını istemiyoruz ama bunu çevreye anlatmak çok zor.Bebeklerimizin öpülmesini istemediğimiz halde öpülüyor ve tepki gösterince çok sakınıyosun bu kadar koruma vs çok pimpiriklisin gibi sözlerle karşılaşıyoruz ama çocuk hasta olunca o stresi sadece anne yaşıyo.Bebeğim yenidoganken küvezde yattı ve ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyorum ama insanlar bunu asla anlamıyo bi ortama girince özellikle bebeğimin elinin öpülmesine sinir oluyorum çünkü sürekli elleri ağzında biri öpünce hemen o kişi görmeden ellerini siliyorum ve strres yapıyorum acaba mikrop kaptımı diye bunun asla pimpiriklilik olduğunu düşünmüyorum şimdiki annelere çok korumacı gözüyle bakılıyo ve insanlar anneleri anlamıyo burda benim gibi anneler olduğu için içimi dökmek istedim .
Yeter O. .

Yeter O. ..

6 Kasım 2025 03:36
Haklısınız kızımın amcası yanağından öpüyor öpme desem yanlış anlayacak bu sürekli olan bişey bide kızım hemen kızarıyor yanağı sivilce çıkıyor bide hasta olursa diye korkuyorum herkes öpmek istiyor ama cidden daha küçük ve hiç hoşlanmıyorum
M

Merve

6 Kasım 2025 04:14
Öpme demeye devam edin isteyen istediğini algılasın isterlerse küssünler hiç umurunuzda olmasın bence ben öyle yapıyorum hiç kimse umrumda değil çocuğumdan başka ve dediğiniz gibi herkes ilk önce ellerini öpüyor ben de herkesi uyarıyorum öpmeyin diye gidiyorum siliyorum herkes çok bozuluyor umrumda değil açıkçası
E

Elif Ü. ..

6 Kasım 2025 04:42
Bebeğim 4 aylık eşimle grip aşısı olduk o kadar dikkat ediyoruz biz öpmemişiz kıyamıyoruz. şimdi grip oldu insanları hiç anlamıyorum çok küçük hassasiyet yok
D

Derya A. T.

6 Kasım 2025 04:45
Bi de hasta olduğu halde ziyarete gelmek isteyenler var. Kapıdan bile çeviriyorum. Çünkü gerçekten dediğiniz gibi hastalık stresini sadece anne çekiyor ve bebeklerimiz çok küçük. Yetişkin birisi hastalığı öksürerek tıksırarak ayakta atlatabilir ama bebeğimiz yoğun bakımda yatmak zorunda kalabilir. Öpme demeye, illa öpen olursa sert şekilde uyarmaya devam edin.
C

Ceren ..

6 Kasım 2025 05:10
bizde de aynı durum var daha kırkı çıkmadan uyardığım için insanları çok koruma bu kadar biz de çocuk büyüttük gibi laflar duydum hala da aynı sorunu yaşıyoruz yüzünü öpmüyolar elini öpüyolar çocuk elini ağzına koyuyo söyleyince çok abartıyo oluyorum hastalanıp ateşlense ne olacak insanların rahatlığı delirtiyo artık
G

Gökçin N.

6 Kasım 2025 05:35
Bebek öpmek isteyen kendi doğurup öpebilir. Kimseye bebeğinizi öptürmeyin ne elini ne yüzünü. Kişide uçuk olmasa bile uçuk taşıyıcısı olabilir ve öptüğü bebekte geri dönüşü olmayan hasarlara neden olabilir. Ebv dediğimiz virüs de olabilir bu da ileriki hayatında ciddi sorunlar yaratabilir. Hayret gerçekten, ben bir bebek gördüğümde ellerimi bile arkamda bağlıyorum annesi rahatsız olmasın diye, gözlerimle seviyorum, güzel sözlerle seviyorum. Hala bu denli bilinçsiz olmak çok garip.
S

Seda ..

6 Kasım 2025 05:58
Keşke insanlar sizin gibi bilinçli olsa ama malasef anlamıyolar söylesek dahi anlamak istemiyolar 🤔
M

Merve A.

6 Kasım 2025 11:41
Vallahi bende aynı ya video paylaşıyorum görsünler vs diye görüyorlar yine aynı kendisine attım artık öpmek doğru değilmiş va diye yargıladı yoruldum arttık bi yere gitmek ve tanıdıkla karşılaşmak dahi istemiyorum bana da kimse gelmesin herşeyi düşünmekten yoruldum 😞
S

Seda ..

6 Kasım 2025 11:47
Ben görsünler diye bebekli evin kuralları diye bi video paylaşmıştım kayınvalidemin tarafından herkes bana tavır almıştı evine istemiyosa gitmeyiz falan diye ben yeni doğum yapmışım bebeğimi yeni küvezden çıkarmışım insanlar destek olacak yere bide onların saçmalıklarıyla uğraşıp canımızı sıkıyoruz🫩

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir