Anne Yanı Beşik
171 görüntüleme
C
Ceren Ş. A.
10 Ekim 2025 08:28
Merhaba, anne yanı beşik arıyorum fakat çok kararsızım. Sallanabilen özelliği olan beşik almamın mantıklı oldugunu söylüyorlar bu sebeple ona göre model araştırıyorum ve odamda çok yerim yok yani park yatak zaten alamam.
Araştırmalarım sonucu otomatik sallabilen Huggy Moon modelini buldum.
Kullanan var mıdır aramızda? Veya başka marka model önerilerine de açıgım. Tabi ki deneyimli annelerin son sözlerine de :)) şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Araştırmalarım sonucu otomatik sallabilen Huggy Moon modelini buldum.
Kullanan var mıdır aramızda? Veya başka marka model önerilerine de açıgım. Tabi ki deneyimli annelerin son sözlerine de :)) şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
E
Emine
10 Ekim 2025 08:33
Prego carmella anne yanı sallanan beşik uzaktan kumandalı aldım çok memnun kaldım 7 aylık oldu artık satacağım tavsiye ederim
C
Ceren ..
10 Ekim 2025 08:53
Elele madre anne yanı kullanıyorum memnunun
S
Sıla s. ..
10 Ekim 2025 09:15
Prego carmella bej rengini aldım bebeğim n3.5 aylık uzaktan kumandalı çok memnunum bir sürü modu müziği var araştırmanı tavsiye ederim gerçekten kaliteli bir beşik ve kullanışlı .

Melahat G. S.
10 Ekim 2025 09:54
Baby2go aldım hem kendi sallanabiliyor hemde manuel şarkı özelliği var yüksekliği ayarlanabiliyor fiyatı da geri kalan yerlere göre daha uygun İstanbul’da ikamet ediyorsanız silivriden temin edebilirsiniz

Betül B. ..
10 Ekim 2025 20:23
Böyle durumda nacizane tavsiyem park yataklar hem sallaya biliyorsunuz hem kademeli 5 6 yaşına kadar kullanabilirsiniz yani maddi açıdan o kadar şaşalı yüksek bir beşik de işinizi görüyor sıradan mantıklı bir beşikte mühim olan kullanışlılığı diyorsanız ki param var kafama göre istediğimi alırım çeşit çok şahsen 😅 ama bana kalsa park yataklar katlanıp çantasına koyabiliyor istediğiniz yere götürebilirsiniz
C
Ceren Ş. A.
10 Ekim 2025 20:44
Ben odasına sabit ikea beşik alacagım için aslında anne yanı beşiği biraz daha minimal olsun istiyorum yani odamda park yatagı koyucak yerim yok zaten o kadar büyük bir boşluğa sahip değilim 😅

Betül B. ..
10 Ekim 2025 21:00
@CerenŞahinAslım anladım benim odamda küçük çocuk odası olmadığı için öyle kullandım. Çocuk odasına kullandığınız yatak ta kullanışlı diyorlardı. Umarım kısa zamanda temin edersiniz 😌