Anne Sütü Sarılığı

29 görüntüleme
Hilal K. .

Hilal K. ..

26 Ekim 2025 07:52
Sezeryan doğum yaptığım için sütüm geç geldi biz de mama takviyesine başladık. Sütüm gelmeye başladığı an mamayı kestim sadece anne sütü verdim. Ve bebeğim 2 gün içinde sapsari oldu. Doktor sık sık bol bol besleyin geçsin dediği için mama takviyesine tekrar başladık. 1 aylık kontrolunde artık Sarılığı geçmisti. En azından doktor öyle söyledi. Sarılığı artık gecmis ne yaptıysanız çok güzel yapmışsınız ve mamayı yavaştan biraktirin dedi. 2 gündür yine mamayı kestim sadece anne sütü veriyorum ve sütüm de bol akıyor, ama 2 gündür bebeğim yine sapsarı oldu. Mama verince geçiyor anne sütü verince başlıyor. Ve bebeğim 1 aylık oldu hala devam etmesi endişe ettirdi.
Sarılık türlerine baktığımda anne sütü sarılığı 3 aya kadar devam edebiliyormus. Bazı doktorlar anne sütünü kesmeyi bazi doktorlar azaltmayı bazıları da sadece anne sütüyle devam etmeyi öneriyorlar.
Ben ne yapacağımı şaşırdım. Emzirmeyi bırakmalı miyim hem mama hem meme şeklinde devam mı etmeliyim?
Aynı sorunu yaşayan başkaları var mı? Siz neler yaptıız ne önerirsiniz?

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir