Anne Sütü

98 görüntüleme
A

Ayşe A.

15 Ağustos 2025 11:31
Bebeğim 4 aylık olmak üzere sadece anne sütüyle besleniyor 2 gündür az ve yeşil kaka yapıyor doymuyor olabilir mi? mama vermeli miyim?
C

Cansu İ. B.

15 Ağustos 2025 11:48
Kaka sadece anne sütü alan bebeklerde doyma için bir belirteç değil aslında. Çişli bez ve kilo alımı önemli. Benim bebeğim bazen günde 2 kez yapıyor bazen hiç yapmıyor bazen günde 1 kez
Ş

Şeyda B.

15 Ağustos 2025 11:49
Merhaba Ayşe hanım çok normal bebekler yeşil kaka yapabilirler sizin yediğiniz besinler hava değişimi her şey buna neden olabilir ama anormal bir kaka rengi değil yeşil siz sık sık emzirmeye çalışın çişli bez sayınız gündüz 4-5 olmalı doymadı diye düşünmeyin aynı şekilde anne sütü devam edin
A

Ayşe A.

15 Ağustos 2025 11:59
Evet aslında kilosu 3. Ay kontrolünde 6800dü cişli bezi 5 den fazla oluyor genelde yani en az 2 3 defa da kaka yapmış oluyordu normalde iki gün az olunca endişelendim sütüm yetmiyor mu diye. Teşekkürler cevaplariniz için endişem giderildi☺️
C

Ceyda K.

15 Ağustos 2025 14:42
Bebeğimin kilo alımı gayet iyi ancak günde bir belki de iki günde bir kaka yapıyor doktorum bunhn normal olduğunu söyledi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir