Ankarada Doktor Onerisi
115 görüntüleme
Y
Yildiz E.
15 Ekim 2025 09:13
Bebegim 7 haftalik ve surekli takibinde olabilecegimiz bir doktor arayisim var. Su an hacettepe takipliyiz ama hep ayni doktorla devam edemiyoruz. Onerebileceginiz bir hastane ya da klinik var mi

Büşra B.
15 Ekim 2025 13:51
Merhabalar. Ankara üniversitesinin çocuk hastanesinde akademi bölümü var. Üniversitenin profesörlerinin kliniği. Çok cüzi bir ödemesi var ama hep aynı doktorda takipli oluyorsunuz ve doktorlar prof.ben memnunum orayı deneyebilirsiniz.
Y
Yildiz E.
16 Ekim 2025 00:53
Tesekkur ederim busra hanim arastiracagim
G
Gülcan Ş.
16 Ekim 2025 04:23
Ben etimesgutta oturuyorum Bilkent’ten sonra Etimesgut devlet hastanesinde Hasan Tahsin Çakır doktoruna götürdüm hep aynı doktora takipliyiz randevulu randevusuz hasta kabul edıyor
İ
İlayda
16 Ekim 2025 06:57
Merhaba Çankaya Yaşam Hastanesinde Fulya Mısır Vurgun var. Çok iyi bir doktor. Telefon numarasını da veriyor. Herhangi bir problem olduğunda sağ olsun hemen geri dönüş yapıyor. Bide Prof Dr Seda Topçu bu işin piri. Kendisini sosyal medyadan da takip edebilirsiniz.
F
Figen Ç. ..
30 Ekim 2025 15:42
@Büşra Babayiğit Büşra hanım nasıl randevu alacağız internetten baktım fakat bulamadım. Ankara hastanesi çocuk bölümünden mi alacağız
S
Sıla K. ..
30 Ekim 2025 20:40
Mersin'de yaşıyorum ama kızımı Ankara'ya götürdüm hep. Bilkent şehir hastanesi. Sosyal pediatri de Fadime Yüksel. Tatlı bir kadın her sorunuzu cevaplıyor. Her zaman randevusu var. Gitmeden 2-3 gün önce alıyorum randevuyu. Sosyal pediatri olduğu için aşılarını bile orda yaptırıyorum. Çok memnunum. Çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümünden alıyorsunuz randevuyu. Ama sosyal pediatri normal pediatri bölümünden ayrı bir yerde . Kalabalık da olmuyor o yüzden. Müthiş 😁

Büşra B.
31 Ekim 2025 09:52
@Figen Çavdaroğlu +90 (312) 595 63 56 bu numaradan arayabilirsiniz biraz geç açıyorlar sık sık arayın