Anal Fistür ( Makat Çatlağı)

97 görüntüleme
Cansu K.

Cansu K.

3 Ekim 2025 14:18
Bebeğim 2 ay 24 günlük, son 2-3 gündür kakasını yapmadan önce çok zorlanıyor ve inanılmaz aglaş krizine giriyor. Makat çatlağı olabilir mi?
F

Ferahpiri

4 Ekim 2025 17:00
Sizi korktmak istemem ama bizde makat catlagi yoktu kabizolmuştu ve cok zor kaka yapmisti o gunden sonra hep korktu kaka yapmaktan tuvaletegitim de de zorlandigim zamanlar oldu bu yuzden lutfen oyle bir durumdan supheleniyorsaniz hemen gosterin kaka yumusatici ozel bir surup var sonu soft ile bitiyor sgknin odediginidemiyorm ama bizim yasadiklarimizi yasamayin diye gorunce yazmak istedim
Gizem T.

Gizem T.

9 Ekim 2025 07:52
Kızım 7 aylık poposunda doğduğundan beri çatlak mevcut çocuk cerrahisine gittik vajina ile anüsün birbirine yakın olduğunu kaslara bakılacağını ve eğer kaslar anüs etrafında değilse ameliyat olacağını söyledi. 3-4 ay içinde arayacalarını söylediler bekliyoruz bunları sizi korkutmak için söylemedim sadece bilginiz olsun ve çocuk cerrahisine mutlaka gidin 

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir