Ana Kucağı

133 görüntüleme
P

Pelin H. ..

17 Haziran 2025 18:57
Merhaba, bebeğim 36 haftalıkken 2400 olarak doğdu. Şuan 10 haftalık 4500 kilo. Ana kucağı kullanabilir miyiz? Kalça ultrasonu ay sonunda olacak. O sebeple cesaret edemedim ama kullanmak istiyorum. Gün içinde hep kucakta çünkü. Teşekkürler.
Nazife .

Nazife ..

17 Haziran 2025 19:01
bel ve kalçasını destekler biçimde kullanabilirsiniz esnek bir sling işinizi görür M pozisyonunu korumanız gerekiyor bunu dikkate alarak doğumdan itibaren kullanabilirsiniz deniliyor
E

Esra B.

17 Haziran 2025 19:05
Merhabalar. Benim bebeğim şuan 10 aylık, 3245 doğdu ve doğduğundan itibaren kullandım ben. Çünkü benim de bebeğim sürekli kucaktaydı hatta kucağımda uyuyordu. Bütün gün kucağımda tutuyordum. Sling çok yardımcı oldu o konuda. Dışarıda da kanguru aynı şekilde. Anakucağında da durmadı ilk başlarda. Kucağı yavaş yavaş kendi bıraktıkça onda da durdu şükür 😀 Yenidoğana uygun olduğu belirtilen anakucağı, kanguru, sling hepsini kullandım açıkçası. Kalça ultrasonu da yapılmamıştı ama bir problem olmadı. Yapıldığında bir sorun çıkmadı yani. Yenidoğandan itibaren ibaresi bulunuyorsa şüphe etmeyin bence ☺️
P

Pelin H. ..

17 Haziran 2025 19:09
Çoooook teşekkür ediyorum yanıtlarınız için. Biz de sürekli slingteyiz gün içinde sling gerçekten çok yardımcı oluyor olmasa yanmıştım valla :) ana kucağımız doğumdan itibaren kullanılabilir olanlardan :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir