Ameliyat

67 görüntüleme
H

Hilal ..

29 Eylül 2025 15:19
Oğlum 3 aylık 4 gün önce acil bir şekilde ameliyat oldum, ameliyat sırasında oluşan bazı komplikasyonlar sebebi ile 2 gün yoğun bakımda kaldım. O sürede oğluma pek çok kişi bakım vermiş. Buzlukta olan daha önceden sağdığm sütleri vermişler. Elbette pek çok rutini bozulmuş. Bugün eve geldik ve o kadar huzursuz ki. Sanki benim bırakıp gittiğim oğlumun yerine başka bebek var. Onu emzirmeye de başladım bugün ama asla dilini anlayamıyorum. Hala bakımını ben veremiyorum ama onu böyle görmek beni kahrediyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Biri diyor et değirdik ağzına biri diyor meyve yalattık. Kucağımda bile taşıyamadığım bebeğime yapılan şeylere müdahale edememek edememiş olmak beni mahvediyor. Berbat bir anne olduğumu düşünüyorum. Ben ne yapacağım nasıl eski hale döneceğiz ben bile böyle bakıma muhtaçken...
R

Rüm ..

29 Eylül 2025 15:34
Öncelikle sakin olmanızı herkesin başına gelebilecek bir şey olduğunu söyleyeyim siz mükemmel bir annesiniz bazı aksilikler olmuş stres yapmadan iyileşmeye bakın sonrası yine her şey önceki gibi olur. Şöyle düşünün artık yanındasınız yönlendirme yapabilirsiniz size yardım eden kişiye yavaş yavaş her şey yerine oturur. Bu dönemde oğlunuzu bol bol sevin bol bol sarılın daha yolun başındasınız kendinizi kötü hissettirecek düşüncelere kapılmayın geçmiş olsun
A

Aycan

29 Eylül 2025 15:36
Mesajı okuduğumda çıldırdım kendimi sizin yerinize koydum çıldırmamak elde değil et meyve nedir sordunuz mu izin aldınızmı ??? Lütfen üzülüp kendinizi kahretmeyin sağlık sorunu elde olmadan meydana geliyor ve tamamen istem dışı şeyler yaşanabiliyor keyfi bi durum değil siz stres oldukça benek de huzursuz olur kendinize güç verin dua edeceğim sizin için siz iyi olun ki yavrunuz da iyi olsun tez zamanda şifa diliyorum
T

Tuğba B. ..

29 Eylül 2025 16:14
Siz öncekendi sağlığınızı düşünün toparlanın.Malesef düzen bozuluyor yazın bende memlekete gittiğimde annem babam sürekli çocuğa bişeyler tattırdı 4 aylıkyeni olmuştu.Yedirmeyin dediğimde küsüp darılıyorlardı.Evime geldiğimde çocuğumu gine kendi bildiğim gibi bakmaya devam ettim.sağlığınıza bakın sonra ipler sizin elinizde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir