Altını Açınca Çok Ağlıyoe ve Nefesini Kesiyor
137 görüntüleme
B
Berkay A.
24 Ekim 2025 07:48
28 günlük bebeğim altını temizlemeye başladığımız andan itibaren ağlamaya başlıyor ve nefesini kesiyor çok morarıyor. Çoğu bebek altını açınca rahatlar ama bizimki tam tersi neyden olabilir?
İ
İrem
24 Ekim 2025 08:22
Benim bebeğim de öyleydi ben gaza yordum sert zemine dümdüz uzatıyoruz ya sanırım ondan sancısı oluyordu. Bazen çok ağlarsa yatakta değiştirdim bezini bazen de açtıktan sonra yine de rahatlayıp sakinleşiyordu
B
Berkay A.
24 Ekim 2025 08:32
Bazen sakin oluyor ama genellikle ortalığı birbirine katıyor. Gazını çıkardıktan sonra altını açıyoruz genelde

Deniz M. G.
24 Ekim 2025 09:53
İlk zamanlar benim bebeğim de öyleydi kıyamet kopuyordu evde sonra düzeldi
İ
İ.E.
24 Ekim 2025 09:58
Benimki 1 yasinda hala savas halinde alt degistiriyoruz. Sanki etini buruyorlar gibi agliyor. Bir arkadasim kulot bezleri onerdi ayakta degistirmeyi hem tuvalet egitimi oncesi alistirma oluyormus. Ama bence cok erken ve yerinde duracagini sanmiyorum su an.
B
Berkay A.
24 Ekim 2025 10:43
Doktor randevumuz var soracağım neyden kaynaklanıyor olabilir diye
B
Bilgesu A. Ç.
24 Ekim 2025 16:41
Benim bebeğim de 1 aylık hem alt değiştirirken hem de üstünü değiştirirken kıyameti koparıyor. Doktora sorduğumda normal karşılamıştı bazı bebekler sever bazıları sevmez diye. Ama benim fark ettiğim hep bir tutunma refleksi sergiliyor korkuyor olabilir. Daha sakin ve yumuşak ses ve hareketlerle deniyorum bazen sakin duruyor ama her zaman da işe yaramıyor.