Alex Alerji Testi

39 görüntüleme
Gülcan A.

Gülcan A.

29 Ekim 2025 17:11
Alex alerji testi hakkında bilgisi olan, yaptıran var mı?
R

R. Ş.

30 Ekim 2025 07:05
Merhabalar, biz doktor önerisiyle alerji testi yaptırdık. 20 kadar besini içeriyor sadece. Alex mi bilmiyorum ama sanırım en alerjen içeren gıdalar yer alıyor. 3 besinde alerji tespit etmiş olduk. Klinikte kan alınıp laboratuvara gönderildi. 1 hafta sonra sonuçlar çıktı. 3500 lira verdik.
Gülcan A.

Gülcan A.

30 Ekim 2025 16:13
Teşekkür ederim dönüş için , sanırım farklı testler. Bu test moleküler düzeyde bile tepki varsavücutta o alerjini buluyor 300 den fazla değişkene bakılıyor 10-15 bin arası fiyat çıkar denildi bize. Tanıdık doktor tavsiyesi ile 9 bine yapılacak kabul edersek. Aylardır süren ve bir türlü tespit edemediğimiz bir alerji sorunumuz var. Deride ürtiker şeklinde döküntü olduğu için deri testi yapılamıyor. Devlet hastanelerinin standart ve yumurtaya bakılıyor . Özel hastanede de biraz daha kısıtlı oluyor içerik denildiği için en son doktorumuz bu testi uygun gördü. Çünkü il diyete rağmen tıkanmış durumdayız o yüzden şansımızı bu teste deneyeceğiz. Belki burada yaptırmış olan birileri vardır diye sormak istedim ben de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir