Alex Alerji Testi
39 görüntüleme

Gülcan A.
29 Ekim 2025 17:11
Alex alerji testi hakkında bilgisi olan, yaptıran var mı?
R
R. Ş.
30 Ekim 2025 07:05
Merhabalar, biz doktor önerisiyle alerji testi yaptırdık. 20 kadar besini içeriyor sadece. Alex mi bilmiyorum ama sanırım en alerjen içeren gıdalar yer alıyor. 3 besinde alerji tespit etmiş olduk. Klinikte kan alınıp laboratuvara gönderildi. 1 hafta sonra sonuçlar çıktı. 3500 lira verdik.

Gülcan A.
30 Ekim 2025 16:13
Teşekkür ederim dönüş için , sanırım farklı testler. Bu test moleküler düzeyde bile tepki varsavücutta o alerjini buluyor 300 den fazla değişkene bakılıyor 10-15 bin arası fiyat çıkar denildi bize. Tanıdık doktor tavsiyesi ile 9 bine yapılacak kabul edersek. Aylardır süren ve bir türlü tespit edemediğimiz bir alerji sorunumuz var. Deride ürtiker şeklinde döküntü olduğu için deri testi yapılamıyor. Devlet hastanelerinin standart ve yumurtaya bakılıyor . Özel hastanede de biraz daha kısıtlı oluyor içerik denildiği için en son doktorumuz bu testi uygun gördü. Çünkü il diyete rağmen tıkanmış durumdayız o yüzden şansımızı bu teste deneyeceğiz. Belki burada yaptırmış olan birileri vardır diye sormak istedim ben de