Alerjik Rinit
71 görüntüleme

Melis A.
24 Ekim 2025 21:06
4.5 yaşındaki oglum 1 aydır geçmeyen burun akıntısı veya tıkanıklığı, burun etlerinin şişmesine bağlı nefes alamama sorunu yaşıyor. Alerji denildi 1 aydır deloday kullanıyor , Ama hala bir değişiklik yok. Yeni bir ilaca başlayacağız , zespira 4mg. Merak ettiğim herhangi bir yan etkisi var mı ? Daha önce levmont kullandık ve gece terörü yaşadık. Korkuyorum açıkçası.
E
Emine K.
24 Ekim 2025 21:41
Deniz tuzu sprey iyi geliyor çocuk için olanı eczanede satılıyor hem doğal. Çocukluğumdan beri alerjik rinitim var ilaçlar sadece boğazdaki kaşıntıyı gıcıklanmayı geçiriyor ancak tıkanıklığı sprey kullanmadan zor açıyorsunuz

Melis A.
24 Ekim 2025 21:42
Dalman kullanıyoruz ara ara, genelde şişlik arttıkça. Onun haricinde de şuruplar.. 🤦♀️ teşekkür ederim.
H
Hilal A. ..
24 Ekim 2025 21:49
Size bi tavsiyevermek istiyorum benim akejik rinitim var en başta akejenkeri ortadan kaldırmalizuniz parfüm aşırı koku fazla veya konstreyumusatici toz yatak akarlari özellikle sigara dumanı ondan sonra degisim görürsünüz inşaallah

Melis A.
24 Ekim 2025 21:57
Aslında bende kimyasallardan şüpheleniyorum. Bir de kedi kuş var evde. Sonradan reaksiyon gösterebilir vücut dedi doktor, ama doğduğundan beri birlikte hayvanlarla.
Dediğinizi dikkate alacağım. sonrasında yeşil alan açıldı kontrole götüreceğim alerji için.
Dediğinizi dikkate alacağım. sonrasında yeşil alan açıldı kontrole götüreceğim alerji için.
H
Hilal A. ..
10 Kasım 2025 22:06
Melis hanım hayvanlari seviyoruz hepimiz yalniz bazilarimizin böyle ozel durumu olabiliyor ben kedi kus her türlühayvandan uzak duruyorumnacizane sizede tavsiyen ikiside cok tüy bırakıyor