Alerji ve Kilo Kaybı
90 görüntüleme
F
Fatma Y.
8 Eylül 2025 20:17
Bebeğim 5 ay 12 günlük kesin olmamakla birlikte süt ve süt ürünleri alerjisi yaklaşık üç dört aydır diyet yapıyorum en son 10 gün önce test yaptırdık ciltte bakılan bir ters negatif çıktı de diyet açmamı söyledi fakat diyet açmaya başladığım andan itibaren başa döndük gaz sancıları meme reddi ve kilo kaybı oluştu aranızda bu durumu yaşayan var mı kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum çok yorucu bir süreç bende yiyemiyorum bebeğim ek gıdaya geçicem ona da peynir vs başlayamıyorum kaldık böyle
F
Fatma Y.
8 Eylül 2025 20:21
Bir de kilosu bu gün bakıldı 6450 doğum kilosu 3350 kilo alımı çok az dedi Dr moraller bozuk :(
İ
İrem K.
8 Eylül 2025 21:39
Bende de aynı durum bebeğim 13 haftalık ve 2 aydır 300 gram alıyor kakası da mukuslu yarın test yapacaklar kan mı alırlar bilmiyorum ben 6 aydan küçük çocuklarda deri alerji testlerinin doğru sonuç vermediğini okumuştum sen beslenmene dikkat et ben de 1 haftadır dikkat ediyorum kakası düzeldi ama beslenmesi hala artmadı çok çok az besleniyor 60cc yi geçemedik daha onu da çok açsa içiyor normalde 3330 doğdu şuan 13 haftalık 5kg anca oldu benimki de 2 ay sonra seninki gibi 5 aylık olunca 6.5 kg olması imkansız yani daha da az olur çok üzücü ya
F
Fatma Y.
10 Eylül 2025 16:44
Evet çok üzücü ve yıpratıcı bir süreç ben 4 aydır süt ürünleri içeren hiç bir besini tüketmiyorum bizde gastroentoloji ye götürücez belki kan testi falan yaparlar siz test yaptırdınız mı peki ne çıktı sonuç