Alerji Şüphesi
99 görüntüleme
A
Anniş
20 Ekim 2025 20:41
Bebeğim şuan 3 buçuk aylık. Bebeğimin kakasında kan oluyordu bazen nokta bazen çizgisel.Üç hafta süt ürünleri diyeti yaptım diyet sürecinde kakada ki kanda azalma çok az oldu. Sonra diyeti açtım on beş gün olacak.Kanda azalma,artma yine olmadı.Bazen gün içinde dört kaka yaptıysa ikisi temiz birinde bir iki nokta birinde üç dört çok küçük nokta kan oluyor.Ertesi gün dört kakaysa hiç kan olmuyor.Sonraki gün sadece gün boyu tek nokta kan oluyor.Diyete devam mı etmeliyim yoksa böyle böyle geçiyor mu, süt ürünlerini tüketmeli miyim
R
Rumeysa A.
20 Ekim 2025 21:08
Bizimde bu şekildeydi doktordiyet önermedi sütüm bazen çok azaldı mama verdim arada mamada süt tozu olduğu için ilk zamanlar kan daha da arttı şimdi 6 aylık nerdeyse artık kan görmüyorum hiç zamanla azalıyor tabi semptomları çokartarsa egzema döküntü huzursuzluk kan miktarı vs. O zaman tabi doktora danışmak gerekir
R
Rumeysa A.
20 Ekim 2025 21:09
Zamanla azalır inşallah
İ
İlknur Ş.
20 Ekim 2025 21:38
Merhaba benimde bebeğim 1 aylık aynı şekilde ilk defa 4 nokta şeklinde kakada kan oldu doktoru alerjik dedi çilek yemiştim ertesi gün yine 1 nokta şeklinde oldu takip edeceğim bakalım
Y
Yasemin E. ..
21 Ekim 2025 01:03
Benim bebeğim de4. Aya girmesi ile aynı şeyleri yaşadık bende anlamadım devam ediyor kanlı kaka