Alerji mi

103 görüntüleme
B

Bahar Ş.

15 Eylül 2025 08:47
Bebeğim 2 ay 23 günlük kakası 2 haftadır yeşildi. Ama şuan küçük küçük kan lekeleri de görmeye başladım kakasında. Muhtemelen alerji doktorumuza görüneceğiz ama korkum şu anne sütüyle besleniyor süt ve süt ürünlerini kesersem sütüm etkilenir mi mana hiç kullanmadık sütüm kesilsinde istemiyorum
E

Eda N. P.

15 Eylül 2025 08:49
Çok geçmiş olsun öncelikle 5 ay boyunca süt diyeti yaptım tabi ki sütünüz kesilmiyor içiniz tamamen rahat olsun eğer zaten alerjisi de varsa kalsiyum takviyesi almanız gerekiyor umarım hiçbir şeyiniz yoktur
E

Eda N. P.

15 Eylül 2025 08:50
Bizde alerji bulgularında asla kan falan yoktu sadece vücutta kızarıklıklar ve aşırı gaz yoğundu 3. Ayında öğrenmiştim ilerleyen zamanlarda geçiyor erken öğrendiğinizde daha da iyi oluyor
B

Bahar Ş.

15 Eylül 2025 08:51
Çok teşekkür ederim Eda Hanım 🙏 çok tedirgin olmuştum mama kullan der doktor diye inşallah yoktur bişeyimiz 😪
B

Bahar Ş.

15 Eylül 2025 08:53
Köpüklü ve yeşil kaka meme reddi bunları yaşıyordum tek başına alerjiye bağlanabilir mi bilmiyorum ama kan görünce biraz daha emin oldum
C

Cansu K.

15 Eylül 2025 08:57
Geçmiş olsun benim bebeğim 1 aylıkken alerjik kolit tanısı konuldu. Kanlı mukuslu kaka cilt sivilceleri vardı ve kaka sayımız çok aşırıydı. Ben çok ciddi katı diyete girdim. Sadece süt ürünleri değil bir çok sebze meyve bile yasaklandı. Ama sütümde azalma olmadı. Su tüketimi, ek takviyeler(kalsiyum vb vitamin) ve bebeğin aktif emmesi yeterli oluyor dert etmeyin
B

Bahar Ş.

15 Eylül 2025 09:11
Çok teşekkür ederim Bugün kafasında sinek ısırığı gibi bişey gördüm muhtemelen alerjiden
A

Asuman Y. ..

15 Eylül 2025 09:55
Merhaba bende bebeğimin alerjik olduğunu beş aylıkken kakasinda kanla anladım. Eger testlerde değerler çok yüksek değilse annenin diyer yapmasını istemiyor artık doktorlar. Benim kiziminda süte ve yumurtaya vardı yumurta çok yüksek olduğu için bende bir dönem kesmek zorunda kaldim. Şimdi yumurta beyazı hariç hepsini tüketebiliyor. İnşallah alerji değildir ama yine de😊
B

Bahar Ş.

15 Eylül 2025 10:07
Çok teşekkür ederim Asuman Hanım inşallah yoktur telaş yaptım tabi biraz ama hemen hemen herkeste yaşamış bu durumu sanırım destekleriniz için çok teşekkürler 🙏
B

Bahar Ş.

15 Eylül 2025 10:13
Bu arada kaç aylık şuan
A

Asuman Y. ..

15 Eylül 2025 13:21
Su an 12 aylık. Yani sekiz ayda anca çözebildik hatta cozemedik yumurta beyazı hâlâ yüksek. Telaş biz anneliğin şanında var😄
B

Bahar Ş.

15 Eylül 2025 13:24
Gerçekten öyle 😊🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir