Alerji Hakkında Yardım

67 görüntüleme
İ

İrem E.

1 Kasım 2025 05:05
Bebeğim 6 buçuk aylık geçen hafta yumurta tattırdım yüzünde minik bir kızarıklık vardı bıraktım yüzü geçti yine tattırdım bu sefer kakasında kan vardı ayrıca bebeğim çok huzursuz oldu. Bundan sonra nasıl ilerleyeceğim?alerji doktoruna ne zaman götürmeliyim ? Test mi yapılıyor ve ne zaman?uzmanlar ve ayrıca bilgisi olanlar yazarsa sevinirim kafam çok karıştı
İ

İrem E.

1 Kasım 2025 07:24
Bilgisi olanların cevabını bekliyorum
C

Ceyda A.

4 Kasım 2025 05:14
İrem hanım merhabalar eğer kakada kan gördüyseniz doktora başvurmanızı öneririm çünkü ilerleyen dönemde daha zor oluyor. Öncelikle bi çocuk doktoruna gidip durumu anlatın onlar size yeşil alan açıyor bulunduğunuz yerde alerji ve immünoloji polikliniği olan bi hastaneden sıra alıp gidiyorsunuz önce genel muayane oluyor sonra şüphelendiğiniz gıdya deri testi yapıyorlar. Tabi sonuçlar illa doğru olcak bi bi durum söz konusu değil geçen ay yaptırdık oğlum 8 aylıkken dana eti testte negatif çıktı fakat oğlum yediğinde kızarıklıklar olunca gıdayı kestim. Bir doktorla ilerlemek en iyisi süreç biraz zor ve yıpratıcı oluyor. Çabucak geçsin inşallah.🙏🏻😇
İ

İrem E.

4 Kasım 2025 05:31
Teşekkür ederim alerji doktoruna götüreceğim şimdilik yumurtayı kestim doktorla ilerlemeye karar verdim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir