Alerji Diyet Laktoz İntoleransı
90 görüntüleme
M
Mensure K. ..
25 Ekim 2025 13:13
87 günlük bebeğim mukuslu kaka ve ara ara çok çok az kan var başta makatta acaba çatlak mı var dedim sonra çocuk doktorumuza gösterdim 14 günlükdiyet verdi, kilo alımı 3 haftada 350gr civarı almış açsa mama ver dedi ama doyuyor eminim çok huzursuzdu artıkatak dönemi diye mi bilmiyorum Eylülsonundan beridir hem huzursuz hem uykusu yok gibi gündüz, mamavermek istemiyorum diyet sütümü olumsuz etkiler mi, bi de alerji laktoz intoleransı vs karıştırılabiliyoröuş bu süreçte ne yapmalıyım
B
Burcu B. Ö.
25 Ekim 2025 13:24
Benimde dört aylık bebeğim iki aylıkken kakada kan mukus vardı süt diyeti yapıyorum bende alerji doktoruna götürdüm kanlar çok azaldığıicinaz daha diyet yap dedi bir ay sonra götürcem kontrole kilosuna bakıcaklar bende korkuyorum kilo almadıysa mama başlıcam dedi ama sütüm de yetiyor bilmiyorum ne yapıcam
M
Mensure K. ..
25 Ekim 2025 13:28
İnşallah yavrularımız iyi olur da mamavermekzorundakalmayız
E
Esra T.
25 Ekim 2025 14:46
Benimde beneğim 2 aylık süt alerjisinden şüphelendi doktor diyet yap dedi yapıyorum ama kızım çok huzursuz ve uykuya direniyor gözleri kapanıyor ama dalamıyoruykuya alerji durumuyla ilgili olabilir mi sizinde mi böyle
M
Mensure K. ..
25 Ekim 2025 14:48
Bnm de 2 ay sonundan beridiröyleherkesbu aylarda normal dediği için zamana bıraktım
H
Hanise N.
28 Ekim 2025 17:52
Benim bebeğimde laktoz intoleransı var.
Sizinki daha çok süt alerjisi gibi duruyor laktoz da kan olmuyor. 7.24 ağlama krizleri karın şişliği sulu köpüklü tazyikli kaka..
Sizinki daha çok süt alerjisi gibi duruyor laktoz da kan olmuyor. 7.24 ağlama krizleri karın şişliği sulu köpüklü tazyikli kaka..
M
Mensure K. ..
31 Ekim 2025 17:21
Muhtemelenalerji de bakalım,laktozbintoleransı geçici sanırım inşallahen kısa sürede geçer kan çok nadir oluyordu 5 kez vs görmüşümdür
G
Gül Ö.
2 Kasım 2025 00:52
Benim bebeğim de 2 aylıkken 1 ayda 200 gr almıştı sonra alerji olduğunu öğrendik. Hiç mama kullanın demediler. Ben diyet yapınca kilo alımı gayet iyi gitti ve sütüm de azalmadı. Hatta bizde dana etine de alerji çıkmıştı. 5 ay diyet yaptım artık reaksiyon olmadığı için kademeli kademeli diyetimi açtık, bu hafta itibariyle her şeyi yiyorum
M
Mensure K. ..
2 Kasım 2025 01:11
Net olarak neye alerjisi olduğunu nasıl tespit ettiniz peki süreç nasıl ilerledi sizin için yazar mısınız fikir olsun her bebek için süreç farklıdır ama az çok ne olacağını tahmin edelim
G
Gül Ö.
2 Kasım 2025 19:51
Bebeğimin kakasında kan geldi, inek sütü alerjisi dediler süt ürünlerini tamamen kestik. Ben tedbiren susam ve tahini de kestim. Sonra yeni bir şey yedikten sonra kan geldiyse onu da kestim, mesela çilek, dana eti. Bunlardan sonra çok bariz kan gelmişti. Daha sonra diyetin 4. Ayından sonra 1 ay kangelmeyince yavaş yavaş diyetimi açmaya başladık onlarda da kan gelmedi. En sonunda benim diyetim tamamen açıldı bu hafta
M
Mensure K. ..
2 Kasım 2025 21:41
Çok şükür darısı başımıza inşallah, ben şuan 10 gündür süt ürünleri diyeti yapıyorum kan çok yoktu zaten en son birkaç gün önce oldu mukus devam ediyor ama ben ekstra bir şeyi henüz kesmedim do ktorumuz öyle dedi diye ve karışmasın diyede ama kessem mi bilemedim