Alerji
103 görüntüleme
E
Emine A. ..
5 Ocak 2026 08:51
2 aylıkken popo çatlağı olduğunu söylediler krem kullandım ama geçmedi kakada ara ara kan oluyordu. Besin alerjisi olabilir diye alerji bölümüne götürdüm süt ürünlerini kes dedi kestm ama yine geçmedi bir hafta önce yumurtayıda kestim kan gelmiyordu 3 gündür ama sabah yine az miktarda ipliksi tarzda gelmiş napacağımi şaşırdım artık başına bu şekilde gelen oldu mu hiç 🥺
M
Melike Ç. ..
5 Ocak 2026 10:13
Merhaba yediğiniz şeylere çok dikkat edin kaçak olabilir yani bilmeden içinde yumurta veya süt olan bir şey yemiş olabilirsiniz. Bizde kakada kkan olmadı ama alerjimiz var. Şuan 4 ay 23 günlük. Yarın alerji bölümüne teste gideceğiz. 6 aydan önce yapılmıyor deniyor ama talepte bulunursanız 3 aydan sonra yapılıyormuş. Bı tanıdığım öyle yaptırmış (devlet hastanesinde)
E
Emine A. ..
5 Ocak 2026 12:34
Özellikle dikkat ettim yediklerime sebze yedim kahvaltıda içeriğini bilmediğim hiç bişey tükemedim ama kan 3 gündür yoktu yine gelmiş ara ara kesiliyor sonra yine geliyor. Bizde 4 ay 8 günlüğüz pazartesiye randevu aldım alerji doktoruna test isteyeceğim inşallah yaparlar çünkü kendimde çok etkileniyorum sağlık açısından bu süreçte. Genel olarak bu devrin çocuklarında hep bu alerji var galiba malesef 🥺
D
Didem K.
5 Ocak 2026 15:39
Aynı bizimde öyle napcamı şaşırdım 5aylık olcaz çok kan geldi bugün baya
E
Emine A. ..
5 Ocak 2026 20:14
Ek gıda sürecide çok sıkıntılı oluyor maalesef böyle devam ettiği sürece

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
6 Ocak 2026 12:34
Merhaba; bir beslenme günlüğü tutun ve sonrasında hangi etkileri gördüğünüzü not alın. Ipliksi tarzda kan genelde alerji ihtimalini kuvvetlendirir. Gerekirse ikinci bir doktordan görüş alabilirsiniz🌸