Alerji
89 görüntüleme
M
Merve U.
1 Ekim 2025 09:03
Bebeğime 1 ay önce süt alerjisi teşhisi konuldu(tahlil yapılmadan sadece fiziksel muayene ile) Diyet yapmama rağmen gaz, pişik sorunlarımız devam ediyor. Dün gece fitil vermeme rağmen sabaha kadar uyuyamadı. Karnından sürekli sesler geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmam gerekiyor, bu durumu yaşayan var mı?
D
Deniz Y.
1 Ekim 2025 11:46
İlk kızımda da vardı süt alerjisi Laktoz intoleransı yediklerinize çok ama çok dikkat etmeniz gerekiyor. Ciddi bir diyet yapmanız gerekiyor yediğiniz her şeyin içeriğine bakın sütün s si bile yazsa yiyip içmemeniz gerekiyor ya da mamayla devam edeceksiniz
M
Mürvet Ş.
2 Ekim 2025 05:02
Bende diyetini yapıyorum dana eti süt benim bebeğimin balık yedikten sonra kanlı kakası oldu balık tavuk herşey yasak ama benim bebeğimde diyetim sonuç verdi diyetinizi düzgün yaptığınıza emin misiniz
M
Merve U.
2 Ekim 2025 09:17
Test yapılmadan sadece süt denildi farklı bir şeye de sanırım alerjisi olabilir diye düşünüyorum. Siz kan tahlili mi yaptırdınız
D
Deniz Y.
2 Ekim 2025 09:35
2-3 yaşından önce çok net sonuç vermiyor maalesef kan testi veya cilt testi. Klinik bulgular ve kakada mukus,kan ve köpük varsa ona göre değerlendiriyorlar. Süt ve süt ürünleri çapraz alerji yapabiliyor dana eti gibitereyağ vs kullanmamanız gerekiyor. Doktorunuzla diyetinizi gözden geçirin bence