Akdeniz Anemisi Taşıyıcılığı

34 görüntüleme
N

Nurçin V.

17 Ekim 2025 13:25
Bebeğim şuan 5 aylık 1 eylüle bezinde kiremit renginde bir idrar gördüğüm için doktora götürdüm tahlil yapıldı yetersiz beslenmekten geçti ama kan tahlillerinde hemogram 8.5 ti yanlış olabilir diye 2 Eylül'de tekrardan yapıldı 9.3 çıktı Bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı doktorumuz 7.8 çıktı tabii 1 eylül'den beri ocean mikrofer 8 Damla kullanmaya başlamıştık ama daha da düşmeye başladı kanı araştırma hastanesine derhal yollandık hemen gittik ordada 9.1 çıktı kan ilacımız 2,5 cc'ye yükseltildi Bir ay sonra tekrar kontrole gittiğimizde 9.3'tü Demir depolarının hepsi dolu dedi bütün doktorlarımız anne olarak bende Talasemi taşıyıcılığı var hematoloji uzmanı bu bebeğin kesinlikle talesemi taşıyicisi olduğunu kesinleştirdi uzun oldu özür dilerim Ama şunu sormak istiyorum nasıl bir ek gıdaya başlayabilirim nelere dikkat etmeliyim tamam ben de Talasemi taşıyıcısıyım ama ben hiçbir şeyime dikkat etmedim bebeğim için dikkat etmek istiyorum teşekkür ederim 🌸

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir