Ağlıyor ve Uyumuyor

118 görüntüleme
Z

Zk

19 Ekim 2025 19:16
5 + 21 günlük bebeğim 3 gündür uyumakta zorlanıyor az uyuyor ve gerçekten aşırı ağlıyor ayrıca aşırı sinirli emzik ve biberonu bazen beni bile itiyor napacağımızı şaşırdık biraz burnu tıkalı açıyorum sürekli ama başka da görünür de bir şeyi yok neden böyle acaba
Büşra A.

Büşra A.

19 Ekim 2025 19:32
Benim de kızım 60 günlük, son üç gündür dediğiniz şekilde, aşırı agrasif ve ağlıyor. Allah yardımcımız olsun 😵‍💫🥺
Z

Zk

19 Ekim 2025 19:38
amin aminnn yani nerdeyse 6 aylık olduk ama bitmeyen bu ağlama krizleriyle uğraşıyoruz yoruldum gerçekten
S

Selin Ş.

20 Ekim 2025 11:15
Benim oğlum da 5 aylık birkaç gündür aynı sıkıntıları yaşıyoruz güya uyuyor 10 dakika sonra uyanıyor memeyi de almamaya başladı biberon hiç istemiyor aşırı huzursuz haliyle dişle ilgili de şu an için sıkıntımız yok kabarma yok henüz o yüzden neyden kaynaklı hiç bilemedim
S

Sümeyye K. ..

20 Ekim 2025 11:36
kizim 19 günlük 5. Günden beri aynı şekilde d vitaminini değiştirecem o gaz yapabilir diyolar . Gaz cikarmada zorluk var Allah yardımcımız olsun güzel anneler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir