Ağlıyor

91 görüntüleme
T

T.

17 Ekim 2025 18:07
Bebeğim 11 haftalık derin uykuya geçerken hep ağlıyor 1-1.5 haftadır artık çok yoruldum strese giriyorum aç mı diyorum mememi almıyor gazını çıkarıyorum altıda temiz neden olabilir doktor reflü olabilir dedi fakat gündüz böyle bir sıkıntı yok gecede sadece derin uyku zamanı
E

Esma T.

17 Ekim 2025 18:23
Benim bebeğimde reflü var ilaç kullanıyoruz aynı sorun bende de var bu aralar daha çok sıklaştı ağlayarak uyanıyo ve sakinleştirmem uzun zaman alıyo benimdegündüz oluyo bu ağlama
Kübra N. A.

Kübra N. A.

17 Ekim 2025 18:45
Benim bebeğim de o haftalarda öyleydi ama sağ olsun 15 aylık olunca farklı bir doktor reflü dedi diğeri gaz diş diye geçiştirdi gündüz bir sorun yok kusma yok gece oluyordu ilaç kullanıyoruz şuan ama ben bunu bu aya kadar çekiyorum yorulmayı siz düşünün herkes mesleğinin hakkını vermiyor maalesef yoruldum tükendim yanlız değilsiniz inşallah geçer.
T

T.

17 Ekim 2025 18:45
Bebek 2.5 aylık 7 kilo yani kilo alımı vs gayet yerinde 2 aydır olmayan şuan olan şey ne çok merak ediyorum doğduğundan beri rutinler her şey aynı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir