Ağlama Krizi -uykuya Direnme

102 görüntüleme
F

Feyza Ö.

3 Kasım 2025 16:44
Benim de bebeğim 3 ay 23 günlük , 4-5 gündür uykuya direniyor, emzirirken dalar uyurdu hemen, şimdi bi kaç dakika emiyor sonra bağırarak ağlamaya başlıyor, memeyi tekrar vermeye çalışıyorum, almıyo, bas bas bağırıyo, ayağıma sallamaya alıyorum, 2-3 dakika bağırark ağlamaya devam ediyo, zorla uykuya dalıyor, yaklaşık 4-5 gündür bu şekilde, 4. Ay atağı mı, doymuyor mu yoksa dişten dolayı mı böyle oluyo?
G

Gözde K.

3 Kasım 2025 17:25
Bence atak dönemine girdi. Benim oğlumda 3 ay 15 günlükken benzer şikayetlerle başladı. Şimdi 4 ay 10 günlük meme reddi oluştu bu süreçte.. uykuluyken emzirmeyi denemelisin. Ben doymuyo zannettim ve mama başladım öyle olunca memeyi iyice reddetti. Uykuya direndiğinde de kucağına alıp sakinleştirip öyle tekrar dene bence.
A

Ala M.

3 Kasım 2025 18:15
Atak dönemi bizde öyleyiz 3.Ayımız da başladı normalde sadece gece uykularına direnme ağlama vardı şu an 4 ay9 günlüğüz gün içinde ki uykularımız da da direnme çığlık kıyamet ağlama var bizde sabırla bitmesini bekliyoruz
F

Feyza Ö.

3 Kasım 2025 18:58
Cevaplar için teşekkürler , Allah hepimizin yardımcısı olsun, ne kadar sürüyor acaba ortalama

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir