Ağlama Krizi -uykuya Direnme
102 görüntüleme
F
Feyza Ö.
3 Kasım 2025 16:44
Benim de bebeğim 3 ay 23 günlük , 4-5 gündür uykuya direniyor, emzirirken dalar uyurdu hemen, şimdi bi kaç dakika emiyor sonra bağırarak ağlamaya başlıyor, memeyi tekrar vermeye çalışıyorum, almıyo, bas bas bağırıyo, ayağıma sallamaya alıyorum, 2-3 dakika bağırark ağlamaya devam ediyo, zorla uykuya dalıyor, yaklaşık 4-5 gündür bu şekilde, 4. Ay atağı mı, doymuyor mu yoksa dişten dolayı mı böyle oluyo?
G
Gözde K.
3 Kasım 2025 17:25
Bence atak dönemine girdi. Benim oğlumda 3 ay 15 günlükken benzer şikayetlerle başladı. Şimdi 4 ay 10 günlük meme reddi oluştu bu süreçte.. uykuluyken emzirmeyi denemelisin. Ben doymuyo zannettim ve mama başladım öyle olunca memeyi iyice reddetti. Uykuya direndiğinde de kucağına alıp sakinleştirip öyle tekrar dene bence.
A
Ala M.
3 Kasım 2025 18:15
Atak dönemi bizde öyleyiz 3.Ayımız da başladı normalde sadece gece uykularına direnme ağlama vardı şu an 4 ay9 günlüğüz gün içinde ki uykularımız da da direnme çığlık kıyamet ağlama var bizde sabırla bitmesini bekliyoruz
F
Feyza Ö.
3 Kasım 2025 18:58
Cevaplar için teşekkürler , Allah hepimizin yardımcısı olsun, ne kadar sürüyor acaba ortalama