Ağlama Krizi
114 görüntüleme
D
Duygu E.
13 Eylül 2025 21:58
Bebeğim beş buçuk aylık bu akşam sekizden beri uykuya dalamama ve aşırı ağlama var uyuyor on dk sonra ağlayarak uyanıyor ilk başta gaz sancısı gibi geldi gazını çıkarttığı halde yine aynı uyumuyor gözleri şişti uykusuzluk ve ağlamaktan dişlerinde de herhangi bir şişlik beyazlık yok diş ağrısı değil gibi gelişiyor ama nesi olduğunu anlayamıyoruz gerçekten sinir sistemimiz alt üst oldu ağrı kesici versem işe yarar mı acaba

Elif O. ..
13 Eylül 2025 22:13
Yüksek ihtimalle bitmeyen bir gazı var duş aldırmayı denerseniz su hem sakinleştirir hem karnını yumuşatır hemde duş sonrası rahatlayıp uyuyacaktır.
D
Duygu E.
13 Eylül 2025 22:44
Zaten duş aldırıp yatırmıştım onu, yarım saat olmadı uyuyalı yine çığlıklarla uyandı gerçekten tükendik artık

Elif O. ..
13 Eylül 2025 22:56
Rahatsız eden birşey olmasa uyur yavrucak aklıma gelen nedenleri söyleyim belki yardımcı olur.
Gaz
Kaka yapamama
Ateş
Diş sancısı
Doymama
Varsa pişik
Ya da bazı anneler inanmaya bilir ama emen bir bebekse sizin gün için deki stresiniz ona geçmiş olabilir.
İnanın yardımcı olmayı çok isterdim ama aklıma başka bişey gelmiyor. Sadece bugünlerin geçici ve minicik yavrunun size muhtaç olduğu kısa bir zamanı olduğunu unutmayın. Allah size Sabır yavruya şifa versin.
Gaz
Kaka yapamama
Ateş
Diş sancısı
Doymama
Varsa pişik
Ya da bazı anneler inanmaya bilir ama emen bir bebekse sizin gün için deki stresiniz ona geçmiş olabilir.
İnanın yardımcı olmayı çok isterdim ama aklıma başka bişey gelmiyor. Sadece bugünlerin geçici ve minicik yavrunun size muhtaç olduğu kısa bir zamanı olduğunu unutmayın. Allah size Sabır yavruya şifa versin.
D
Duygu E.
14 Eylül 2025 02:22
Çok teşekkür ederim ilginiz ve değerlendirmeleriniz için, doymama pişik ateş yok yemek verince yiyor güzel acıktığında, pişik de yok ateş hep 36.5 , gaz çıkarıyor sürekli alttan üstten dişten emin olamıyorum herhangi bi şişme beyazlık vs yok diş etlerinde sadece uykuya dalarken deli gibi ağlıyor uyusa bile on dk sonra uyanıyor ilk defa böyle bir şey başımıza geliyor gece ağlamaları olurdu böylesini hiç yaşamamıştık saat sabahın altısı oldu hala daha zerre uyku yok gece dokuzdan ağlama krizi var en sonunda son seçenek olarak ağrı kesici vereceğim yine de iyileşme olmazsa bi doktora göstereyim diyorum

Elif O. ..
14 Eylül 2025 14:28
Rica ederim keşke yardımcı olabilseydim geçmiş olsun