Agız Temizliği
119 görüntüleme
G
Gülseren K.
15 Ağustos 2025 08:08
İyi günler 6 aylık kızım için ek gıdaya başladık . Henüz dişi yok ağız temizliği nasıl yapılmalı? Diş fırçası kullanmaya başlamalı mıyım?
İ
İrem E.
15 Ağustos 2025 08:37
Henüz dişi yoksa temiz bir tülbenti nemlendirerek ağız içini silebilirsiniz
G
Gülseren K.
15 Ağustos 2025 08:38
Çok teşekkür ederim

Merve B.
15 Ağustos 2025 08:46
Dişi olsada olmasada diş fırçasıyla temizliğe başlanmalı Osman hocamızın tavsiyesi de budur. Beneğim 6 aylıktan beri dişlerini fırçalıyor ve şu an bu onun için sıradan bir durum dişlerinde de çok şükür hiç bir sorun yok demir ilacına bağlı vs.
G
Gülseren K.
15 Ağustos 2025 08:47
Hangi diş fırçasını kullandınız ?

Ezgi B.
15 Ağustos 2025 08:56
Merhabalar hangi fırça ve macun kullanıyorsunuz acaba? Bizde silikon parmak fırçası var, macun kullanımı olmalı mı arada kalıyorum bende. Önerebileceğiniz bir macun ve fırça varsa memnun olurum.
İ
İrem E.
15 Ağustos 2025 10:55
Tavsiyem dişler çıkmadan diş fırçasıyla fırçalamaya çalışırsanız diş etlerini tahriş edebilirsiniz temiz tülbent ya da silikon parmak fırçasıyla nazikçe temizleyebilirsiniz

merve
15 Ağustos 2025 11:08
Ek gıdaya başladığım günden beri silikon parmak fırça kullanıyorum doktor da öyle önerdi suan 1 yaşında henüz macun kullanımı sormadım kontrole gittiğimde soracağım
S
Sümeyye S.
15 Ağustos 2025 11:45
Baby Banana markasının muz şeklinde diş fırçası aynı zamanda diş kaşıyıcısı var bilen kullanan var mı bilmiyorum. Biz onu daha çok diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruz ama diş fırçası kısmını da kullanıyor zaten o yüzden katı gıda tadımlarından sonra yine onu kullanıyoruz. Yine de ekstra bir şeye gerek var mı acaba çokta severek kullanıyor ağzında en çok tuttuğu şey o. 6 ay 18 günlük henüz dişte çıkarmadı.