Afrika Sardunyası

140 görüntüleme
B

Büşra T.

12 Eylül 2025 07:45
Emziriyorum bebeğim 9,5 aylık. Bugün grip başlangıcı seziyorum kendimde acaba Afrika sardunyası takviyesi kullanabilir miyim bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen çok acil benim için
Esma U.

Esma U.

12 Eylül 2025 07:48
Sorduğunuz şey hakkında bilgim yok fakat sarımsak kürü yapabilirsiniz Sabah akşam. (Sarımsağı ufak ufak doğrayıp içine biraz bal ve biraz limon sıkıp karıştırın ve çiğnemeden yutun.) geçmiş olsun 🙏
B

Büşra T.

12 Eylül 2025 08:02
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim🌸 umarım bilgisi olan birileri de yardımcı olur bu konu hakkında
A

Ayşe N. Ç.

12 Eylül 2025 14:02
Araştırdığım kadarıyla Afrika Sardunyasının hamile ve emziren kadınlar üzerine yeterli çalışması ve dolayısı ile güvenli olduğuna dair yeterli kanıt yok. Tüm araştırmalarda hamile ve emzirenlerin bunun kullanımından kaçınması yönünde değerlendirme yapılmış. Size faydalı olsa bile sütle geçip geçmediğine dair ve bebeklerde ne gibi etkiye sahip olabileceğine dair yine çalışma yok. Şahsen kullanmazdım.
B

Büşra T.

12 Eylül 2025 22:10
Aynen ben de sizin gibi araştırmalara baktım ve çok tereddütte kaldım, kullanmadım.
Sarımsak bal limon küründen devam etmek en mantıklısı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir