Açılmayan Burun Tıkanıklığı
112 görüntüleme
M
Melek K.
28 Ağustos 2025 18:05
Merhabalar,
Kızım 2 yaşında dün akşam başlayan burun tıkanıklığı bugün akıntıya ve eşlik eden tıkanıklığa dönüştü. Öksürük,geniz akıntısı,göz akıntısı ve bazen 38 olan ateş eşlik ediyor. Nezle grip olmuş doktorumuz iburamin zero,rhinfant,zyrtec ve pedifen gerekirse diye verdi
Serum fizyolojik,sterimarla burnunu açmaya çalışıyorum kısa süreli açılıyor sonra yine aynı ağzından nefes alıyor sürekli başka bildiğiniz bir yöntem var mı burun açmak için?
Nebulizatörü yalnızca uyuyunca verebiliyorum yoksa verdirmiyor
Kızım 2 yaşında dün akşam başlayan burun tıkanıklığı bugün akıntıya ve eşlik eden tıkanıklığa dönüştü. Öksürük,geniz akıntısı,göz akıntısı ve bazen 38 olan ateş eşlik ediyor. Nezle grip olmuş doktorumuz iburamin zero,rhinfant,zyrtec ve pedifen gerekirse diye verdi
Serum fizyolojik,sterimarla burnunu açmaya çalışıyorum kısa süreli açılıyor sonra yine aynı ağzından nefes alıyor sürekli başka bildiğiniz bir yöntem var mı burun açmak için?
Nebulizatörü yalnızca uyuyunca verebiliyorum yoksa verdirmiyor
H
Habibe S.
28 Ağustos 2025 18:07
Aspiratörle çekin serum suyundan sonra hatta elektrik süpürgesine takılan burun aspiratörleri var alabilirseniz onlar daha iyi temizliyor burun içini
M
Melda P.
28 Ağustos 2025 18:08
aynı durumdayız… her şeyi yaptım hepsi anlık rahatlama sağladı. size önereceğim tek bişiy var, hava nemlendirici alabilirseniz eğer (ebebek vs) mağazadan sorununuz kalmayacak diyebilirim.. nemlendirici makinasını çalıştırdım 3-4 dk sonra kızım uyuyabildi ve sıfır horlama sıfır tıkanıklıkkkk ateşine dahi iyi geldi yakın koydum makinayı, umarım faydası olur ben çok fayda gördüm
M
Melek K.
28 Ağustos 2025 18:10
Aspiratörü ağlayarak yapıyoruz çok zor oluyor ve sonra yine aynı 😔 elektrik süpürgesine takılana bakayım bir de umarım onu yaptırır teşekkürler
M
Melek K.
28 Ağustos 2025 18:11
Ahh yaa size de geçmiş olsun. Aa o hiç aklıma gelmemişti zaten sıcak hava nem yeterli gelir diye deneyeyim teşekkür ederiim umarım olur
B
Begüm A.
30 Ağustos 2025 11:39
Her tıkandığında serumla yıkama yapın Osman hoca hiç bir soru olmayacağını söylüyor. Tıkanıklığı en hızlı sadece yıkamak geçiriyor kendimden de biliyorum çocuğumdan da. 5 ml 5 ml veya 10 ml 10 ml gönderin iki taraftanda