Acilll Yardımm 4buçuk Aylık Bebeğim Geceleri Sürekli Uyanıyo

135 görüntüleme
Ö

Özge K.

22 Ekim 2025 04:32
Arkadaşlar 4ay 17 günlük erkek bebeğim geceleri sürekli ağlayarak uyanıyo yani bir saatte 5 kere falan uyanıyo ve aşırı uykusuuzm artık. Geçenlerde biraz grip olmuştu burnu tıkanıyordu akıyordu biraz daha iyi şimdi geceleri nefes alamıyor diye gene burnunu temizliyorum temizlesem de temizlemesem de uyanıyo yani anlamıyorum hstalıktan kaynaklı mı sürekli uyanıyor yoksa bu atak haftası diyorlar o yüzden mi bi yardımcı olur musunuz ne yapabilirim ben bu konu da aşırı yorgun ve uykusuzum daha öncelerien azından 3 4 saat kesintisiz uyuduğu zamanları vardı en azından o aralarda bende uyuyordm ama son bir haftadır bu şekilde hep on beş yirmi dakika da uyanıyor ağlayıp sallıyorum emzik veriyorumhemen geri dalıyo e ben hep uykusuz vdöngü hep böyle nolur yardımcı olun ya
Ayşe D.

Ayşe D.

22 Ekim 2025 04:36
14-17 haftaları arasında benim oğlumda her yarım saat her bi saatte bir uyanıyordu malesef
Ö

Özge K.

22 Ekim 2025 05:03
Sonra düzeldi mi peki
Ayşe D.

Ayşe D.

22 Ekim 2025 05:24
çok şükür yeni yeni düzeliyor
C

Ceyda Ü.

22 Ekim 2025 05:39
4ay atak döneminde olabilir ya da diş sancısı olabilir
G

Gülşen G.

22 Ekim 2025 06:05
Biz de yaşadık 4. Ay civarı, 5-6. Ay civarı ara ara ama geçti sonrasında. Bazen sıcak ve soğuk geldiği için de sık sık uyandığı oluyor çok zor bazen ama sakin kalmaya çalışın. Kendim uykuya direnip ağlama krizleri olduğunda Ortam değişikliği yapıp biraz gezdirip sonra uyutmaya çalışmanın faydasını gördüm
G

Gökçin N.

22 Ekim 2025 06:51
Yazdıklarınızı gülümseyerek okudum. Hastalık öyküsüne kadar tamamıyla aynı şeyleri yaşıyorum. 4.ay atağı geçecek merak etmeyin. Uyku gerilemesi yaşıyoruz şuan. Osman hoca nın bununla ilgili videosunu da izleyin,içinizi çok rahatlatıyor :) Merak etmeyin,yalnız değilsiniz. Bu uykusuz günlerimiz bitecek.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir