Acilll Lütfen Hocam Görün

181 görüntüleme
N

Neriman K.

7 Ekim 2025 16:56
Kızım3,5 yaşında skolyoz dedi doktor yüzme ve egzersiz dedi yüzmeye götürme imkanım yok egzersizde yaptırmak istiyorum fakkat fazla yapöak istemiyor zorluyorum.. başka öneriniz varmıdır acil yardımmm
M

Merve

7 Ekim 2025 18:09
Ben kendimden yola çıkarak şunu diyebilirim 15 16 yıldır skolyoz hastasıyım ve yüzme inanılmaz düzeltiyor gerçekten. Devletin imkanlarından yararlanma şansınız varsa lütfen peşine düşün. Bunun dışında barfiks çekmek çok işe yarıyor. Tabi bunu üç buçuk yaşındaki bebeğe ne kadar yaptırabilirsiniz tartışılır. Belki oyun şeklinde evde egzersizlerini yaptırabilirsiniz yere yatırıp ellerini yukarıya doğru ayaklarını aşağı doğru germe hareketleri yaptırabilirsiniz Allah şifasını versin tez zamanda aklıma gelenler bunlar
N

Neriman K.

7 Ekim 2025 20:05
Merve hanım öncelikle teşekkür ederim çok korkuyorum düzelirmi acaba kötü bi rahatsızlıkmı off neden oldu anlamadım çocuğumda allahım imkanım kısıtlı bugün hastanede egzersiz verdiler çocuğum yapmıyo çünkü yetişkine göre napcam bilmiyorum
M

Merve

9 Ekim 2025 03:00
Sonradan ortaya çıkan skolyozların tedavileri oluyor neriman hanım bir şekilde yaptırın ki ilerlemesin ilerleyince ameliyat vs olmak zorunda kalabilir Dediğim gibi devletin sağladığı sosyal tesisler vs var sizin yaşadığınız yerde de eğer varsa mutlaka ama mutlaka yüzmeye verin. Yüzme ciddi anlamda toparlıyor. Olmadı fizik tedavi bölümünden mi yardım alsanız acaba onlar yaptırabilir mi ki
N

Neriman K.

10 Ekim 2025 06:08
Ya bilemiyorum ki egzersiz yapmıyor oyun şekilde deniyorum malesef yüzme de sivasta havalar buz gibi oldu götürmemiz imkansız memleket buz gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir