Acil Yardımm Edinnn Burun Temizleme
65 görüntüleme
M
Memduha D. ..
5 Kasım 2025 17:33
Herkese iyi akşamlar bebeğim5 ay 20 günlük 3 gündür grip, burnu aşırı tıkalı ben 10 ml ile burnunu yıkıyorum diğerini de aynı şekilde 2 şırınga kullanıyorum. Doktor bunun çok olduğunu orta kulak iltihabı yapabileceğini söylüyor ama daha az serum verirsemde tam temizlenmiyor. Burun spreyi yazmış burnu çok tıkalı diye fakat almadım doğru mu yaptım bilmiyorum daha küçük ilaç vermek istemedim. Bir burnu temizlemek için 10 ml çok mu? Bilenler lütfen yardımcı olur musunuz çok muallakta kaldım. Şimdiden çok teşekkürler
G
Göksunur A.
5 Kasım 2025 17:55
Benimde 5 aylık 5ml flakon tek burundan sıkıp kullanıyorum grip değil ama günlük temizliği için
E
Elif Ü. ..
5 Kasım 2025 18:10
Bildiğim kadarıyla serum suyu herhangi bi enfeksiyon yapmadığı benımde bebeğim grip burnu çok tıkalı sürekli acıyorum dün doktorum sürekli aç ama aspilatörle her yıkamada çekmemem gerektigini söyledi. Şırınga ile yıkama yapıyorsanız 2 ml doldurum kullanılması gerekiyor. Doğru yapmışsınız ilaç vermemekle
N
Nil B.
6 Kasım 2025 18:12
Merhaba bebeğinizi doğru açı ile tutarsanız hiçbir sorun olmaz ben dik tutup kafasınıhafif öne eğerek sıkıyorum
M
Memduha D. ..
6 Kasım 2025 18:29
Hepinize çok teşekkür ederim