Acil Vaka

60 görüntüleme
Betül B. .

Betül B. ..

4 Kasım 2025 19:28
Öncelikle herkese merhaba, konuya girmeden evvel bahsedeceğim kişi benim yiğenim takribi 55 günlük alerji tanısı koymuşlar lakin ondan önce 50 tane farklı doktora götürülmüş hepsi de ayrı ayrı şeyler söylediler çocuk için. Olay şu Bi ayı dolduktan sonra bunda aşırı ağlama başlıyor susturmak aşırı zor oluyor. Hem mama hem anne sütü alıyor ama ana gıda mama olmuş durumda. Abimler Bu çocuk çok ağlıyor diye Bikaç defa acile özele götürdüler çocuğa tahlil yaptılar tahlilde bir şey çıkmadı. Sonra Bi daha götürdüler çocuğun gazı var diye lavman yapıldı. Sonra tekrar götürdüler alerjik bir bebek anneye diyet verdiler mama değişimi yaptırdılar. Tekrar götürdüler kalpte üfürüm var dediler. Bir daha götürmüşler kalsiyumu yüksek siz neden buna d vitamini veriyorsunuz demişler. Bildiğim ve tecrübelerime dayanarak d vitamini zaten bebeklere 12 aya kadar ay ay artacak şekilde verilir özellikle gelişimi için önemli diye bana da diyorlardı. Ben bizim bebeğin aşırı ağlamsından durmadan arkasında bir şey olmasımı gerekli daha 55 günlük ama benden Çok doktora göründü. Üzülüyorum çünkü sorunu gerçekten ne bulamıyorlar yani duruyor uyuyorbirşey oluyor ağlayıp tekrar ağlıyor o kadar özel doktora göründü hepsi farklı farklı birşey söylüyolar Osman hoca Allah rızası için bana dönün lütfen.
S

Sembo

4 Kasım 2025 19:37
Yani gaz sancısıda olabilir kolik denilen durumda olabilir zaten koliğin anlamı sebepsiz ağlamalar. Açıkcası benim bebeğimde 6. Ayına kadar ağlardı hep gazdan olduğunu düşündüm bende bunun içinde doktora sorduğumda 6. Aya kadar normal demişlerdi gazlı bebek belli demişlerdi daha da götürmedim onun için ama meğerse yumurta alerjisi varmış 6. Ayında ortaya çıktı cildinde egzamalar çıkınca doktor şüphelendi yani bizim gazımız bağırsak sancımız alerjiden kaynaklı çıktı. Bu arada eğer d vitamini yeterli seviyedeyse ve kalsiyum fazlaysa D vitaminini bıraktırıyorlar fazlası çünkü d vitamini zehirlenmesine neden oluyor kalsiyum o yüzden fazlalaşıyor ama durumun bundan alakalı olduğunu sanmıyorum bağırsak ile alakalı olabilir durumu
S

Sedef ..

4 Kasım 2025 19:43
Aynı bebeğimi anlatmışsınız 9. Aydan bildiriyorum hala devamsürekli ağlıyor ve hiç biseyi yok çok yıpratıcı Allah yardımcımız olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir