Acil Önemli
155 görüntüleme

VY
7 Ekim 2025 22:47
bebeğimin üst ön dişleri çıkmadı ama üst ön dişlerin yanındakiler çıkıyor ne yapmalıyım bir uzman görmeli mi yoksa normal bi durum mu
Ş
Şeyma Ş.
7 Ekim 2025 22:57
Beklenilen bir diş sıralaması var ama Osman hoca bunu bebeğin belirlediğini sıralamanın değişebileceğini söylemişti bir soru cevap hikayesinde.

VY
7 Ekim 2025 22:59
ben daha önce çevremden de hiç duymadım o yüzden biraz endişelendim açıkçası doktora gitme imkanım da yok
Ş
Şeyma Ş.
7 Ekim 2025 23:06
Benim bebeğim 9,5 aylık alt iki dişi çıkmıştı 6,5 aylıkken. O iki dişin yanına tek taraflı çıktı diş, 3 gün sonra üstte iki dişi patladı 3-4 gün oldu şimdide üst tarafın yanları çıkıyor. Alt 3 diş şu an baya komikte duruyor. Korkmana gerek yok her bebek kendine özel ilerliyor.

VY
7 Ekim 2025 23:32
önler çıkmadan yanlar çıkınca hem garip hem komik oluyor, d vitamini ile alakası yoktur umarım bu durumun
F
Fiona
8 Ekim 2025 01:47
Diş çıkma sırasına dair geleneksel model hâlâ bir referans noktasıdır, ancak bu model kesin bir kural değildir. Yeni nesillerde bu sırada ve zamanda sapmalar görülüyor — bu, genetik, çevresel, beslenme, sağlık koşulları gibi çok sayıda faktörle açıklanabilir.
Endişelenmeye gerek yok ben bir diş hekimi olarak size şimdilik takip etmenizi öneririm ya da içiniz rahat etmesini istiyorsanız pedodontist görüşü de alabilirsiniz bebeğinizi kontrole götürüp
Endişelenmeye gerek yok ben bir diş hekimi olarak size şimdilik takip etmenizi öneririm ya da içiniz rahat etmesini istiyorsanız pedodontist görüşü de alabilirsiniz bebeğinizi kontrole götürüp

VY
8 Ekim 2025 04:44
teşekkür ederim çok sağ olun