Acil Mama Önerisi

174 görüntüleme
B

Brn

4 Ekim 2025 15:37
Özel bir durumdan dolayı 10 gün ağır bir antibiyotik tedavisine başlayacağım bebeğim 5 ay 6 günlük normalde anne sütü alan bir bebek Hipp mama aldım asla kabul etmiyor hangi marka mamayı önerirsiniz
Ö

Özge E.

4 Ekim 2025 16:02
Öncelikle geçmiş olsun. Biz bebeğim memeyi reddettiği için sma optipro kullanmıştık ve memnun kaldık kızım şu an 3 yaşında mamaya hala devam ediyor ve bırakmaya çalışıyoruz. Umarım bebeğiniz bir an önce kabul eder mamayı.
B

Brn

4 Ekim 2025 16:15
@Özge Erdem çok teşekkür ederim sma da deneye bilirim aslında
M

Melike g.

4 Ekim 2025 16:35
Canım deneye deneye anlarsın biz şunu dene desekte bebeğinin kabul etmesi önemli mesela ben aptamil sma hipp hepsini denedim hipp i kabul etti sadece
B

Brn

4 Ekim 2025 16:44
@melike g doğru diyorsunuz ama ben Bebelac ile Aptamil arasında kaldım bakalım deneye deneye bulacağım
T

Tuğçe E. T. ..

4 Ekim 2025 16:45
Biz de sma comfort kullanıyoruz çok memnunum bebeğim güzelce içiyor gaz sorunu da hiç yaşamadik
Nurhak B.

Nurhak B.

4 Ekim 2025 17:32
Bende anne sütüne ek olarak sma optipro veriyorum
S

Sena S.

4 Ekim 2025 17:38
Ben anne sütü + evolvia kullaniyorum. Hemsireye en temiz içerikli guvenilir mama önerisi sorduğumda bu markayi önermişti memnunum gaz problemi vs olmuyor
B

Brn

4 Ekim 2025 18:09
@Tuğçe Ecem Trav aslında bende sma istiyorum ama 2 gün önce Hipp aldım bebeğim kabul etmedi içmiyor bugün Bebelac denedik onuda almıyor ne yapacağım bilmiyorum
B

Brn

4 Ekim 2025 18:10
@Sena Seyhan evolvia kuzenim önerdi güzelmiş oda içerik olarak ama bebeğim Hipp ve Bebelac verdim kabul etmedi acaba evolvia eder mi denemek lazım
Fatıma Z. Ç. .

Fatıma Z. Ç. ..

6 Ekim 2025 06:50
Ben aptamil, hipp kullandım memnun kalmadık. En son golden goat aldım. Şuan çok memnunuz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir