Acil !!! Kabızlık

125 görüntüleme
Sait K.

Sait K.

2 Ekim 2025 18:57
8 buçuk aylık kız bebek. 3-4 gündür doğru düzgün kaka yapmıyor. Ikınıyor ağlıyor karnı şiş. Lagman verdik daha önce ama sürekli lagman da önermiyorlar . Ne yapmak lazım.
T

Tuğba B. ..

2 Ekim 2025 18:59
Zeytinyağı içirip üzerine ılık su doktorumuzun önerisibizde işe yaradı
Sait K.

Sait K.

2 Ekim 2025 19:08
Teşekkür ederim. Bizde denedik ama pek faydası olmadı. Lavmanda pek vermek istemiyoruz daha önce verdik diye.. bilemedim
K

Keziban Ö.

2 Ekim 2025 19:13
Kayısı püresi veya meyve suyu kendi yaptığınız varsa iyi geliyor ben oğluma denedim yaklaşık 3 gün içinde etki etti geçti kabızlığı,muza da ara verdim biraz kabızlık yapıyo
K

Keziban Ö.

2 Ekim 2025 19:14
Zeytinyağı da çok işe yaradı bizde sabah akşam verdim yemeklerden önce çay kaşığı ile
Sait K.

Sait K.

2 Ekim 2025 19:18
Tamamdır teşekkürler.. Onu da deneyelim artık umarım faydası olur..
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

2 Ekim 2025 19:52
Merhaba; bebeğinizin kabız olmasına sebep olan besini bulmanız bundan sonrası için size fayda sağlayacaktır. Kabızlığı kesin şununla çözersiniz diyemeyiz, bebekten bebeğe besinin etkisi değişebiliyor ancak armut, kuru erik, kuru kayısı gibi meyvelerden faydalanabilirsiniz. Özellikle kabak, brokoli, yulaf gibi lifli gıdaları beslenmenize ekleyebilirsiniz. Yoğurdun probiyotik etkisinden yararlanabilirsiniz. Bebeğinizin bacakları bisiklet çevirir gibi hareket ettirmek, karnına saat yönünde masajlar yapmak da gayta çıkışına yardımcı olacaktır. Muz, lapa ve patates gibi besinlerden de bu dönemde uzak durmakta fayda var🍀
M

Melis Y.

4 Ekim 2025 18:54
Kabiziniz için zeytinyağı hemen etki etmeyebilir ama bundan sonraki süreçte ek gıdaların da biraz daha zeytinyağı miktarını artirmanizi öneririm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir