Acil Durum Gece Yataktan Düşme

164 görüntüleme
Betül B. .

Betül B. ..

30 Ağustos 2025 04:08
Hocam bebeğim gece yanımda iken yataktan düştü. Maalesef uyuyakalmışım normalde yanımda uyuttuğum vakit bariyer koyarım ama ne oldu o kısmı bilmiyorum. Sesine uyandım Bi saat kadar herhangi bir durumu mevcut mu baktık görünür de herhangi bir durum u yok gece uykusunda uyandığı için afalladı Bi saatten sonra mızırdanınca uyutmak durumunda kaldım esniyordu. Gece uyuyamadım bende tedirgin oldum bekledim yine emmek için ağladı emzirdim yatırdım. Hocam endişe etmeli miyim? Doktora götürüp radyasyon a maruz bırakmak istemiyorum ama bu saatten sonra nasıl hareket edeceğimi söylerseniz. Korkuyorum. İsteyerek olmadı. Bi anda gerçekleşti. Tek başıma ilgilenince ister istemez yoruluyorum düzensiz uyku vs bu yüzden gece uykusunda ölü gibi uyuyorum. Kendimi suçlu hissediyorum ne yapmalıyım lütfen cevap verir misiniz
M

Merve

30 Ağustos 2025 06:30
Kendinizi suçlu hissetmeyin hepimiz her şeyden önce insanız. Böyle şeyler maalesef olabilir oluyorda. Şunu biliyorum eğer düştüğü yer bebeğinizin boyundan yüksekse doktora götürün değilse izlemleyin. Ben de bunu başka doktorların videolarından görmüştüm çok çok geçmiş olsun kendiniz sağlıkı olun ki bebeğiniz de sağlıklı olsun
Betül B. .

Betül B. ..

30 Ağustos 2025 07:06
Çok teşekkür ederim bebeğim 7 ayın içinde boyundan büyük ama 90 cm geçtik değil bende araştırma yaptım ama durumu gözlemliyorum şuan Bi sıkıntısı yok olası durumda götürücem
M

Melek E.

30 Ağustos 2025 07:34
Asla suçlu hissetme bunlar normal olaylar. Hepimizin başına geliyor ama hemen doktora götürme 6 saat gözlem altında tut. Farklı bir şey olursa normal hareketlerinin dışında o zaman götür. Boşuna radyasyon almasın bebişin.
A

Aycan

30 Ağustos 2025 09:55
Fışkırır gibi kusma durumunu takip edin vücudunda morluk şişlik vs bi durumu gözlemleyin diğer türlü endişelenmeyin acelede gitseniz aynı şeyi yapacaklar uykuya meyil durumuna bakın böyle loş loş yani olması
Betül B. .

Betül B. ..

30 Ağustos 2025 10:09
Teşekkür ederim şuanlık durumu iyi görünüyor herhangi morluk VS yok çok şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir