Acil Bebegimde 45 Göbek Fıtığı

74 görüntüleme
K

Kübra Y.

20 Ekim 2025 15:49
Bebeginde göbek fıstığı olan varmı acaba
M

Merve K. ..

20 Ekim 2025 15:54
Benim bebeğimde 52 günlük göbek fıtığı oldu. Çocuk cerrahisne yönlendirdiler. Sadece takip ediliyormuş müdahale edilmiyor. Lütfen para filan bağlamayın diyorlar
K

Kübra Y.

20 Ekim 2025 16:00
Yok öyle şeyler yapmam çocuk cerrahisine götürüm ozaman acı falan oluyormudur acaba
M

Merve K. ..

20 Ekim 2025 16:06
Olmaz diyorlar ama masaj yaparken içim gidiyor. Kolik olduğu için büyümesinden korkuyorum. İnşallah 3 aya kadar geçer. Sizinki ne boyutta
K

Kübra Y.

20 Ekim 2025 16:09
Benim suan fındık büyüklüğünde
Azize C.

Azize C.

20 Ekim 2025 16:49
Benım benegımde de Fıtık oldı gaz kolık Bırbebektı aglamaktan daha çok büyüdü bazı doktorlar para koy bazıları da ağrı felan yapmam kendılıgınden iner dedı ama ben para koydum parayı yıkadım bantladım öyle yapıştırdım çok şükür indi6 aylık şuanda fındıktan küçük şuanda
K

Kübra Y.

20 Ekim 2025 16:51
Doktor mu para koy dedi gerçekten
Azize C.

Azize C.

20 Ekim 2025 17:05
Evet kımısde koyma dedı tabı ben ne zaman doktorları dınlesem çocuksa bısı oldu gobegı düştü sarma dedıler sarsaydım belkıde gobegı cıkmıcaktı öyle çünkü benım çocuğum ıkı ay boyunca sureklı ağladı
K

Kübra Y.

20 Ekim 2025 17:07
Çok huzursuzbenim oğlum gazlı sanırım ondan aglamaktan oluyormus bu göbek fıtıgı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir