Acil Bebeğim Düştü

203 görüntüleme
S

Seren A.

2 Ekim 2025 14:39
Merhabalar bebeğim 9 aylık mama sandalyesinden düştü başının ön kısmında kızarma var tepkileri iyi hemen doktora götürmeli miyim sizce ne yapmalıyım
Ş

Şeyma T.

2 Ekim 2025 14:43
Ne şekilde düştü baş üstü mü ? Düştüğü zemin nasıl?sadece kızarıklık mı var ödemde var mı ? Mama sandalyesi bebeğin boyunu geçen yükseklikte mi ? Kusma, gözlerde kızarıklık var mı ? Hepsi önemli
S

Seren A.

2 Ekim 2025 14:46
Baş üstü düştü sağ tarafına doğru halının üstüne mama sandalyesi boyu ile eşit bu yüzden çok korkuyorum
kusmadı keyfi yerinde ama kafası kızardı ve hafif şiş olduğu için bilmiyorım
Hanife G.

Hanife G.

2 Ekim 2025 14:52
İsterseniz önlem amaçlı bi götürün bence . Küçük oldukları için tomografi çekmiyolar 4 saat gözlemliyolar gözlerinde ışık reflekslerine bakıyolar. Allahın izniyle bişey olmaz ama içinis rahat etsin bi doktor görsün
Ö

Özge U.

2 Ekim 2025 14:54
Öncelikle siz sakinliğinizi koruyun ☺Hemen bir oyuncak ya da parmak ile göz takibi testi yapın, kusma dengede bozukluk ateşlenme olursa doğru acile. 2 3 saat uyurmayın gözlem yapın. Bebekler düşündüğümüzden daha dayanıklı
Ş

Şeyma T.

2 Ekim 2025 14:58
Gözlem önemli endişelenmeyin bebeklerin kafa kemikleri çok sağlam oluyor ama içeriden bir bakılması sağlıklı olabilir. Tomografi çekiliyor eğer gerekli görülürse.
S

Seren A.

2 Ekim 2025 16:55
Allah hepinizden razı olsun ilk çocuk bilmiyorum kimsem de olmadığı için gözlemliyorum evde şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir